Uzun bir süredir aşk yaşayan Dağhan Doğruer ve Dila Tarkan evlilik yolunda ilk adımı attı. Arkadaşları ve Dağhan Doğruer ile Miami’de tatil yapan Dila Tarkan sevgilisinden evlilik teklifi aldı. Tarkan sevgilisi Doğruer’ in evlilik teklifine ne cevap verdiği de merak konusu oldu.

Üç yılıdır aşk yaşayan Dağhan Doğruer ile Dila Tarkan evlilik yolunda ilk adımı attı. Doğruer sevgilisi Tarkan’ a Miami’ de arkadaşları ile tatil yaparken sürpriz evlilik teklifi etti. 14 Şubat 2022 tarihinde sevgilisi Dila Tarkan’ a evlilik teklifi eden Dağhan Doğruer’ in sevgilisinin yollarına kırmızı güller döktü. İkilinin o anlarını da sevenleri kaydetti.

7 1280 720-1

Dila Tarkan’dan Sevgilisi Dağhan Doğruer’den Sürpriz Evlilik Teklifi!

Sosyal medya içerik üreticisi Dila Tarkan ve Dağhan Doğruer üç yıldır aşk yaşıyordu. Ünlü çift evlilik yolunda ilk adımı attı. Sosyetik güzel Dila Tarkan o aşk dolu anları “Her şey tam burada başlamıştı” notu ile sosyal medya hesabında paylaştı. Arkadaşları ile Miami’ de tatilde olan ünlü çift evlilik hazırlıklarına başlayacak. İkilinin arkadaşları evlilik teklifi anını saniye saniye kameralara aldı.

14 Şubat 2022 tarihinde, sevgilililer gününde Dağhan Doğruer’ in yerleri kırmızı güller ile donattığı bir ortamda sevgilisine “Evet” cevabını veren Dila Tarkan, o anda arkadaşları tarafından çekilen videoyu da sosyal medya hesabı olan ınstagram’ dan “Her şey tam burada başlamıştı!” notu ile paylaştı. Mutluluklarını arkadaşları ile paylaşan ünlü çift evlilik hazırlıklarına başladı.

5_1280x720-48

Dila Tarkan ve Dağhan Doğruer Evleniyor!

Sosyal medya içerik üreticisi Dila Tarkan ve Dağhan Doğruer aşkı tam gaz sürüyor. Geçtiğimiz gün Miami’ ye arkadaşları ile tatile giden çiftten güzel haber geldi. İkili evlilik yolunda ilk adımı attı. Sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan ikili mutluluklarını herkes ile paylaştı. Evlilik teklifinin 14 Şubat sevgililer gününde yapılması da dikkatlerden kaçmadı.

Dila Tarkan ve sevgilisi Dağhan Doğruer uzun zamandır aşk yaşıyordu. İkili aşklarını nikah masasına taşıma kararı aldı. Evlilik kararı alan Doğruer ile Tarkan çifti bu anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Dila Tarkan o anları “Her şey tam burada başlamıştı” notu ile paylaşarak mutluluğunu herkes ile paylaştı.

Tarkan’ a evlilik teklifi eden Doğruer de sevgilisi ile çekilen fotoğraf karelerini sosyal medya hesabından paylaştı. Dağhan Doğruer paylaştığı fotoğrafın üzerine “sonunda tamamlandım” sözlerini kullanarak mutluluğunu ifade etti.

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Sosyal medya fenomeni Dila Tarkan daha önceleri birçok isim ile de aşk yaşamıştı. Öte yandan Tarkan, 2017 yılında aşk yaşamaya başladığı iş insanı Yahya Uçbaşaran ile 2018’ de nişanlanmıştı. Fakat ikilinin ilişkileri kısa bir zaman sonra ayrılık ile sonuçlanmıştı. Ayrıca sosyetik güzel Dila Tarkan, bir aralar da ünlü komedyen ve oyuncu Eser Yenen ile de aşk yaşamıştı. Ünlü komedyen Eser Yenenler şimdi Befru Yenenler ile evli ve iki çocuğu da var.