Selin ciğerci yeniden barıştığı Gökhan Çıra ile geçtiğimiz gün sevgililer günü kutladı. Verdiği kilolar ile dikkat çeken Selin Ciğerci giydiği kırmızı elbise ile de sosyal medyayı salladı. Çıra kendi doğum gününde Selin Ciğerci’ye evlilik teklifi etti.

Boşandığı Gökhan Çıra ile tekrardan barışan Selin Ciğerci 14 Şubat sevgililer gününde giydiği kırmızı elbisesi ile gündeme bomba gibi düştü. Eski futbolcu Gökhan Çıra kendi doğum gününde Selin Ciğercii’ ye ikinci kez evlilik teklifi etti. Ciğerci’ nin ne cevap verdiği de merak konusu oldu. Ünlü çiftin yeniden düğün yapıp yapmayacağı da merak ediliyor.

5_1280x720-37Gökhan Çıra Selin Ciğerci’ye İkinci Kez Evlilik Teklifi Etti!

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra 2019’ da evlenmişti. Ünlü çift geçtiğimiz aylarda anlaşmalı olarak boşanmıştı. Ancak Çıra ve Ciğerci cephesinde aşk galip gelerek ikili yeniden aşka yelken açma kararı aldı. Öte taraftan ünlü fenomen Selin Çıracı ve eski futbolcu Gökhan Çıra’ nın tekrardan düğün yapıp yapmayacağı da merak konusu oldu.

Boşandıktan sonra kendini spora veren Selin Ciğerci verdiği kilolar ile dikkat çekti. Ünlü fenomen Ciğerci verdiği kilolardan sonra daha iddialı kıyafetler giyer oldu. Selin Ciğerci’ nin sevgililer günüde giydiği kırmızı dekolteli elbise ile verdiği pozlar sosyal medyada gündem olmuştu. Öte taraftan ünlü çiftin boşandıktan sonra tekrar barışmasına da sevenlerini oldukça sevindi.

8_1280x720-5

Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci İkinci Kez Evleniyor!

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

Ünlü fenomen Selin Ciğerci yeniden barıştığı Gökhan Çıra çifti 2019 senesinde evlenmişti. Eski futbolcu Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci 10 Eylül 2021 tarihinde Beykoz Adliyesi’ nde anlaşmalı olarak boşanmışlardı. İkili son zamanlarda barışma haberleri ve ardında da evlenip evlenmeyecekleri bununla beraber düğün yapıp yapmayacakları da merak ediliyor.

Eski futbolcu Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci boşandıktan sonra barışma haberleri ile sık sık gündem oluyorlardı ancak en son haber ile barışmışlardı. Ünlü çift barıştıktan sonra ikinci kez evlenirler mi diye düşünürken Gökhan Çıra kendi doğum gününde sevgilisi Selin Ciğerci’ ye evlilik teklifi etti.

Boşandıktan sonra kendini spora veren Selin Ciğerci verdiği kilolar ile oldukça beğenildi. Selin Ciğerci verdiği kilolardan sonra giyim tarzında da değişikliğe gitti. Ciğerci daha iddialı giyinmeye başladı. Sevgililer gününde giydiği kırmızı derin dekolteli elbise ile Selin Ciğerci sosyal medyada da gündem oldu.

Eski futbolcu Gökhan Çıra’ nın kendi doğum gününde ünlü fenomen Selin Ciğerci’ ye yaptığı evlilik teklifi ile gündeme geldi. Çıra’ nın evlilik teklifine Ciğerci Evet diyerek yeniden evlilik yolunda adım attılar.