ATV ekranlarının iddialı yeni dizisi Destan Saltuk Beg kimdir? Destan Saltuk Beg’i hangi oyuncu oynuyor? Kanbolat Görkem Arslan kimdir? Kanbolat Görkem Arslan kaç yaşında? Kanbolat Görkem Arslan biyografisi? Kanbolat Görkem Arslan oynadığı diziler? Kanbolat Görkem Arslan sevgilisi kim? Kanbolat Görkem Arslan ne mezunu?

ATV’nin ekrana daha gelmeden hikayesi ile ayrı bütçesi ile ayrı konuşulan dizisi “Destan” bu akşam ilk bölümü ile ekranlarda.  Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz’ın senaryosunu kaleme aldığı dizi daha Türkiye’de yayına başlamadan Yapımcısı Mehmet Bozdağ sosyal medya üzerinden iddia ettiği gibi yurtdışında oldukça ilgi görmüş durumda.

616971db214ed80e006bc2a8-1

Oyuncu kadrosunda Selim Bayraktar, Burak Tozkoparan, Ebru Şahin, Edip Tepeli, Deniz Barut, Teoman Kumbaracıbaşı, İpek Karapınar, Osman Albayrak, Buse Meral, Burak Berkay Akgül, Ecem Sena Bayır, Esra Kılıç, Bilgi Aydoğmuş, Ahmet Olgun Sünear, Hilal Uysun, Alper Düzen, Şahin Ergüney, Evren Erler, Meltem Pamirtan, Filiz Ahmet, Müge Duygun, Faruk Aran, Doruk Şengezer, Aysel Yıldırım, Cihangir Köse ve Onur Yenidünya gibi isimlerin yer aldığı Destan karakterleri merak uyandırdı.

Şimdiye kadar 15 ülkeye satışı ile gündeme gelen iddialı yapım “Destan” aslında Gök Kağan Korkut Han’ın yetim bıraktığı savaşçı bir kızın dilden dile anlatılan öyküsünden oluşuyor.

Dizinin yapımcısı ve Proje Tasarımcısı olan Mehmet Bozdağ’ın da belirttiği üzere hikâye ve prodüksiyonu ile aslında gerçekten dönem dizilerine göre farklı. Bu açıdan dikkat çekebilecek özellikte görülüyor

saltuk1

Son dönemin en yüksek bütçeli projelerinden biri olan Destan dizisi için Bozdağ Film Platosunda 20 bin metrekare alanda döneme ait mimariye uygun şekilde bir yaşam alanı oluşturulmuş. 287 kişilik sanat ekibinin yer aldığı dekor inşası altı ay sürmüş.

Destan dizisi Saltuk Beg karakteri ismi ve oyuncusu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Destan Saltuk Beg kimdir? Destan Saltuk Beg’i hangi oyuncu canlandırmaktadır? Destan Saltuk Beg gerçek adı ne?

Destan Saltuk Beg’i usta isim  Kanpolat Görkem Arslan canlandırmaktadır. Kanbolat Görkem Arslan kimdir? Kanbolat Görkem Arslan nereli? Kanbolat Görkem Arslan kaç yaşında? Kanbolat Görkem Arslan hangi dizilerde rol aldı?

saltuk2

KANBOLAT GÖRKEM ARSLAN KİMDİR?

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

1980 Düzce doğumlu oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. İlk olarak 2004 yılında Çemberimde Gül Oya dizisinde canlandırdığı Korkut karakteri ile tanıdığımız Görkem Kanbolat Arslan, aslında şöhreti Hatırla Sevgili isimli dizide Mahir Çayan karakteri ile yakalamıştır.

ROL ALDIĞI FİLMLER

2009      Hayatın Tuzu                    

2009     Teslimiyet                          

2011      Yurt                      

2013      Daire    

2019      Enes Batur Gerçek Kahraman    

ROL ALDIĞI DİZİLER

2004      Çemberimde Gül Oya    

2006      Hatırla Sevgili    

2007      Asi         

2009      Ayrılık  

2010      Ezel       

2010      Yer Gök Aşk       

2013      Tatar Ramazan

2015      Poyraz Karayel

2016      Hayat Bazen Tatlıdır      

2018      Servet  

2018      Bir Deli Rüzgar  

2020      Kuruluş Osman

DESTAN SALTUK BEG KİMDİR?

Gök Hanlığı’nın mert savaşçısı, Alpagu Han’ın Yasavul’udur