Salı akşamı saat 20.00'de ATV'de yayınlanan Destan'ın 26. bölümünde Türkleri öldürmeye yemin eden Obar, reyting ve sosyal medyanın ötesinde ekran yolculuğuna devam ediyor.

Dünyadaki tüm itbaraklardan oluşan ordusuyla Akkız ve Batuga'nın öncüsü olduğu ordu Gök Hanlığı ordusunun karşı karşıya gelmesi iz bırakacaktır. 
İki başlı kurt ruhları ve kalpleri olan Akkız ve Batuga'nın mutluluğu bulmadan önce kendilerini yeni bir savaşın ortasında bulurlar. Ateş çemberinde yaşanan bu aşkın neler beklediğini yeni bölümle beraber izleyiciler görecektir. Heyecan dolu yeni bölümüyle ekranlar gelecek olan Destan dizisi sosyal medya üzerinden de çok sıkı takipçileri var.

26. bölümü ile ekranlara gelecek olan Destan dizisinde Ulu Kam Arçuray çepir ile tarafından zehirlenen Alpag Han, Temur ve Kaya'yı iyileştirmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Ancak reçine olmadan iyileştirilemezler. Çocuklara veda eden Alpagu Han ve Temur’un bu durumdan nasıl kurtulacağı şimdiden merak konusu oldu. Salı akşamlarının vazgeçilmesi olan dizinin yeni bölümü takipçileri tarafından heyecanla bekleniyor

Heyecan Dolu Yeni Bölüm

Obar’ın çepir ile zehirlediği Alpagu han ve Temur, ölüm yatağında gözlerini kapatmak üzeredir. Panzehir reçinesini yetiştirmek için Gök Sarayı'na giden Akkız ve Batuga, tacın ezildiğini öğrenen Obar ve Itbaraklar ile karşılaşır. At sırtında karşı karşıya gelen Batuga ile Akkız arasındaki düello ile intikam yemini eden Obar ile yaşanacak düellonun nasıl biteceği şimdiden merak konusu oldu.  

Akkız ve Batuga, Esrigün Kam tarafından kuşakla bağlanır. Muştu vermek için Gök saraya geldiklerinde Çepir hastalığıyla karşı karşıya kaldılar. İki başlı kurtların, âşıkların ruhları ve kalpleri, daha mutluluklarını bilemeden yeni bir savaşın ortasında olduklarını anladılar.
Rus büyükelçisinin haberi ile Esrigün Kam’ın tacını çalmak için Esrigün Kam'ın çadırına giden Obar, Esri gün Kam'ın tacı yıktığını öğrenerek şiddetle intikam yemini etti. Tacı yıkarak tüm Türklerin canını almaya yemin eden Obar, yeryüzündeki tüm İtbarakları intikam için Türklerle savaşmaya çağırdı. Her taraftan akın eden Gök Hanlığı ile İtbaraklar arasındaki savaşın akıbeti ne olacağı yeni bölümle cevap bulacak

Mei Jin Ne Yapcak?

Temur'a kaybettiğini düşündüğü günden beri ona sevgi besleyen Mei jin, Temur'un sevgisini kazanamamış ve Temur'un hasta yatağında ona "tutkun" demesiyle yıkılmıştır. Mei jin, Temur'un aşkını kazanmak için çabalamaya devam edecek mi yoksa intikam mı alacağı izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Alçin Prenses Kılığında

Kaya'nın kendisini affettikten sonra hissettiği utanç karşısında ezilen Günseli Kaya iyileştikten sonra ayrılacağını söyledi. Günseli’nin bu sözleri karşısında şaşkına dönen kaya onu kaybetmemek adına neler yapacağı yeni bölümlerde merakla bekleniyor

Obar sadece Barak Han'ın tacını talep etmekle kalmadı, aynı zamanda Altın tarafından Prenses Sayina kılığında Itbaraklar'ın önünde küçük düşürüldü. Prenses Sayina gibi giyinen Alçin, Barak Han'ın soyundan geldiğini öne sürerek Obar'ı avladı ve Obar’a karşı bir ayaklanma başlatmasını önerdi. Gök Saray'ın çaşıdı Alçin,  tüm Itbarakları Obar'a karşı ayaklandırıp tahtın edebilecek mi? Tüm merak edilen konuları ile yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ'a ait olan Başrollerini Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar'ın paylaştığı, Genel Yönetmen Metin Günay'ın oynadığı Destan, Salı günü ATV ekranlarında yerini almaya devam edecek.

Ebru Şahin Kimdir?

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

Destan dizisinin başrol oyuncusu ebru şahin, 1994 doğumludur. Oyunculuk eğitimi alan Şahin, ilk olarak 2016 yılındaki Kan Parası adlı filmde rol aldı. Sonrasında, İstanbullu Gelin, Savaşçı, Babam Gibi Yasak Elma, Hercai dizilerde yer aldı.