Kanal D'nin gündüz kuşağı yarışma programı Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Demet Akalın yarışmadan ayrıldı mı? Gelinim Mutfakta yeni sunucusu kim olacak?

Kanal D'de yayınlanan gündüz kuşağının en çok izlenen yarışma programı Gelinim Mutfakta yarışmasında yine sunucu krizi çıktı. 

İlk olarak Fatih Ürek ile başlayan daha sonra Onur Büyüktopçu ondan sonra da Seda Sayan ve son olarak da Demet Akalın'ın sunuculuğa geldi Gelinim Mutfakta yarışmasında yeniden sunucu krizi yaşandı.

Netflix Boğa Boğa filminden yeni fragman ve afiş yayınlandı Netflix Boğa Boğa filminden yeni fragman ve afiş yayınlandı

Gelin ve kaynanaların altın toplamak için yemek yaptığı yarışma Gelinim Mutfakta'da Demet Akalın ayrıldı mı? Gelinim Mutfakta Demet Akalın programdan neden ayrıldı? Gelinim Mutfakta yeni sunucusu kim olacak?

Gelinim Mutfakta yarışmasından Seda Sayan ile Demet Akalın savaşında yeni sunucu Demet Akalın olmuştu. Reytinglerde de iyi oranlar elde eden Demet Akalın bu başarısını sık sık imalı şekillde paylaşırken yarışmadan ayrıldığını açıkladı. 

Gelinim Mutfakta ilk sunucusu Fatih Ürek, Demet Akalın'ın yarışmadan ayrıldığını açıkladı. Bunun üzerine Demet Akalın "O hiçbir şey bilmeden benim adıma neden konuşuyor?" dedi. Fatih Ürek, bu sözlere yanıt vermedi ancak Akalın o iddiayı doğruladı.

Demet Akalın, Gelinim Mutfakta’dan ayrıldığını açıkladı. Demet Akalın yaptığı açıklamada "Ben disiplinli kadınım. Ben 5 gün konser üstüne 3 gün 15 saat çalışamam. Ben 2 gün diye anlaştım. 10 gün önce ayrıldım. Beni bırakın Gülben'i alın Songül Karlı'yı alın dedim. Fatih bile geri alabilir" dedi.
Fatih Ürek ise bu öneriye "Allah korusun" diye cevap vererek yarışamya kesinlikle dönmek istemediğini söyledi. 

Peki şimdi Gelinim Mutfakta yeni sunucusu kim olacak sorusu soruldu. İzleyenler neden bu yarışmadan tüm sunucuların koşarak kaçtığını da merak etti.