Show Tv'nin yeni dizisi Aziz ilk tanıtım fragmanı geldi! Aziz konusu ne? Aziz oyuncu kadrosunda kimler var? Aziz dizisi nerede çekiliyor? Aziz ne zaman başlayacak? Aziz dizisi fragmanı izle!

Show Tv'nin yeni dizisi Aziz ilk tanıtım fragmanı geldi. Aziz dizisi konusu merak edildi. Aziz dizisi konusu ne? Aziz dizisi oyuncuları kim? Aziz oyuncu kadrosu? Aziz dizisi karakterleri kim? Aziz dizisi nerede çekiliyor?

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Damla Sönmez'in yer aldığı Aziz dizisi tanıtım fragmanı yayınlandı. Aziz dizisi ilk fragmanı büyük merak uyandırdı.

Bir dönem dizisi olan Aziz dizisi konusu ne hemen anlatalım..

Azizi dizisi Konusu

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Antakya'nın en büyük ve tek halı üreticisi Payidar ailesinin oğlu Aziz Payidar'ın refah ve zenginlik içinde bir hayatı vardır. Ancak bu hayat Fransız delegesi Mösyö Pierre’in oğlu Teğmen Andre’yi öldürmesiyle değişir. Aziz artık doğduğu toprakları ve aşkını yani herşeyini geride bırakmak zorundadır.

İki yıl sonra ise öldü zannedilirken Aziz toprakalrına memleketine geri döner. Ancak artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Aziz sahip olduğu her şeyi kaybetmiş, Antayka Fransız işgali altında daha da kötü bir hale gelmiştir. Aziz'in ilk aşkı Dilruba'da  amcası Galip Payidar’ın oğlu Adem ile nişanlanmıştır.

Aziz küllerinden yeniden doğarken bir köylü kızı olan Efnan’ın hayatına girmesi ile ikilemde kalacaktır.

AZİZ OYUNCULARI KİM?

Aziz dizisinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Ahmet Mümtaz Taylan, Güven Murat Akpınar, Murat Yıldırım, Fırat Tanış ve Simay Barlas yer almaktadır.