Ünlü influencer Danla Bilic ile iş insanı Yusuf Engin çiftinden üzücü haber geldi. Danla Bilic ve sevgilisi Yusuf Engin’in ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Çiftin neden ayrıldığı da sevenleri tarafından merak edildi.

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic özel hayatı ile magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Ünlü influencer Danla Bilic ile sevgilisi Yusuf Engin’ den hayranlarını üzecek haber geldi. İkilinin beraber yeni bir aşka yelken açması nasıl ki magazin gündeminde büyük etki yaratmışken ayrılık haberinde de aynı etki oluştu.

2_1280x720-71

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Danla Bilic ve Yusuf Engin Ayrıldı!

Youtube’ da yayınladığı makyaj videoları ile tanınan Danla Bilic “Tatlıcı” lakaplı sevgilisi Berat Demir ile yollarını ayırdıktan sonra Poyraz Teoman ile yeni bir aşk yaşamaya adım atmıştı. Aşklarını sık sık sosyal medya hesaplarından yaptıkları fotoğraf paylaşımları ile sergileyen ikilinin bu ilişkisi de uzun sürmedi.  Bu ayrılıktan sonra Bilic yeni bir aşka adım attı.

Ünlü influencer Danla Bilic Poyraz Teoman ile yollarını ayırdıktan sonra iş insanı Yusuf Engin ile yeni bir aşka yelken açtı. Danla Bilic, kozmetik sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Yusuf Engin ile ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiler. Bilic, geçtiğimiz günlerde bir takipçisine verdiği cevap ile de şaşırtmıştı. İş insanı Yusuf Engin ile sevgili olmadan önce Bilic, sevgilisine “Ağabey” diye hitap ediyormuş.

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile iş insanı Yusuf Engin ile eski sevgilisi Poyraz Teoman’ın modacı Gülnur Güneş’ in doğum günü partisine de beraber katılmışlardı. Öte taraftan Bilic, insanların eski ve yeni fotoğraflarını bir araya getirmesine “Mide dahil sadece dört kez ameliyat oldum. İnsanlar 'öncesi-sonrası' fotoğraflarımı yayınladığında hiç üzülmüyorum. Aksine 'Ne kadar doğru bir şey yapmışım' diyorum” şeklinde açıklama yapmıştı.

Yemek yemeği çok sevdiğini ifade eden Danla Bilic, “Mide ameliyatından çıktığım zaman aç değilim ama canım mantı yemek istedi. İki çatal yiyebiliyorsun. O mantıyı yiyemediğim için sinir krizi geçirdim” ifadelerini kullanmıştı.

1_1280x720-71

Peki, Danla Bilic ve Yusuf Engin Neden Ayrıldı? Çift Birbirini Takibi Bıraktı!

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda bilinmeyenlere değinerek “hiçbir zaman arkadaş çevreme çok fazla YouTuber ya da blogger almamaya çalıştım” ifadelerini kullandı. Ayrıca Bilic, sanıldığı kadar çok para kazanmadığını da söylemişti. Bilic, "Ben 'Yatarak para kazanıyorsunuz' sözünü hiç anlamıyorum. E öyleyse buyur, sen de yap. Niye duruyorsun?” sözlerine de değinmişti.  

Ünlü influencer Danla Bilic ile iş insanı Yusuf Engin’ in ayrılık haberlerine sevenleri üzüldü. Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü sosyal medya fenomeni Damla Bilic ve iş insanı Yusuf Engin ile yollarını ayırma kararı aldı. İş insanı Yusuf Engin ile ünlü influencer Danla çifti sosyal medya hesaplarında da birbirini takipten çıktı.

Sessiz sedasız ayrılan sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile iş insanı Yusuf Engin’ in ayrılık haberleri ile alakalı hala bir açıklama da yapılmadı. Ünlü influencer Danla Bilic’ in iş insanı Yusuf Engin ile olan ilişkisinde gelecek göremediği için bu kararı aldığı iddia edildi. Bilic’ in bu ayrılık sürecini arkadaşları ile atlatmaya çalıştığı söylendi.

İş insanı Yusuf Engin ile ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic’ in ilişkisi dört ay sürmüş oldu. Öte taraftan evlilik ile ilgili olan açıklamasında da “Evlilik için çok diri ve gencim” ifadelerini kullanmıştı.