Koliba Film İmzalı ATV ekranlarında yayınlanacak olan Adı Sevgi dizisi büyük bir heyecan ile bekleniyor. Adı Sevgi dizisini oyuncu kadrosu, konusu, nerede ve ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu.

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

ATV ekranlarında yayınlanacak olan Adı Sevgi dizisi izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Öte taraftan dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve ne zaman ekranlara geleceği de oldukça merak ediliyor. ATV’ nin yeni dizisi olan Okul Yolunda’ nın ismi, Adı Sevgi olarak değişmişti. Oyuncu kadrosu tamamlanan ve dizinin sete çıkış tarihinin belli olduğu Adı Sevgi dizisi için dizi severler sabırsızlanıyor. 

5_1280x720-294_1280x720-531_1280x720-69

Adı Sevgi Dizisi Konusu Ne?

Yönetmen koltuğunda Sadullah Çelen’ in oturduğu Adı Sevgi dizisi dram türünde acıklı bir hikayeyi işliyor. ATV ekranlarında yayınlanacak olan Adı Sevgi dizisi hem oyuncu kadrosu ile hem de hikayesi ile ses getireceğe benziyor. Adı Sevgi dizisi konusu açısından yeni sezon dizileri arasında en iddialılar içinde yer alacak gibi…

Senaryosunu Filiz Alpgezmez’ in kaleme aldığı Adı Sevgi dizisi hikayesi ile herkesi duygulandıracağa benziyor. ATV ekranlarında izleyici ile buluşacağı günü bekleyen Adı Sevgi dizisi, çocuk gelinler ve kadına şiddet konularını ele alacak. Günümüzde en hassas konular içinde yer alan çocuk gelinler ve kadına şiddetin ele alınacak olması büyük merak uyandırdı.

5_1280x720-29

Adı Sevgi Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kim Var, Nerede ve Ne Zaman Yayınlanacak?

Yönetmen koltuğunda Sadullah Celen’ in oturduğu, senaryosunu Filiz Alpgezmez’ in kaleme aldığı, yapımcılığını Koliba Film’ in üstlendiği Adı Sevgi dizisi ATV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Kazara Aşk dizisinin yapımcılığı yapan Koliba Film bu dizinin düşük reytingler alması nedeni ile bir mutsuzluk yaşamıştı. Fakat Koliba Film bu sefer Adı Sevgi dizisinden bu sefer oldukça umutlu. Dizisinin reytingleri nasıl etkileyeceği de merak konusu oldu. 

ATV ekranlarında yayınlanacak olan Adı Sevgi dizisi oyuncu kadrosu ile de büyük ilgi topladı. Günümüzün en hassas ve kanayan yarası olan kadına şiddet konusunun işleneceği Adı Sevgi dizisi farkındalık yaratma konusunda yarar sağlayacaktır. Dizinin çekimleri ise İstanbul’ da gerçekleştirilecektir. 

Yeni sezon dizileri içinde hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile ilgi çeken Adı Sevgi dizisinde birbirinden yetenekli isimler yer aldı. Dizinin oyuncu kadrosunda Emre Yıldırımer, Gizem Güneş, Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Hande Kaptan, Lara Domaç, Sıla Korkmaz, İlker Sami Kılıç, Ozan Güçlü, Cenk Hakan Köksal, Oktay Korunan, Ece Koroğlu ve Serpil Gül gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Senaryosunu Filiz Alpgezmez’ in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Sadullah Celen’ in oturduğu, yapımcılığını Koliba Film’ in üstlendiği ve ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Adı Sevgi dizisi hikayesi açısında şimdiden heyecan oluşturdu. Dizisini izleyiciler tarafından sevileceği tahmin ediliyor. Gerek konusu gerekse de oyuncu kadrosu ile büyük ilgi toplayan Adı Sevgi dizini dizi severler tarafından yayınlanacağı gün sabırsızlıkla bekleniyor. Şimdiden reytinglerin nasıl etkileyeceği de merak konusu oldu.