Damla Altun ve Uğur Şengül ayrıldı haberi gündem oldu. Peki ama bunlar kim? Damla Altun kimdir? Damla Altun nereli? Damla Altun kaç yaşında? Damla Altun ne mezunu? Damla Altun ne iş yapıyor?

Damla Altun ile Uğur Şengül ayrıldı mı sorusunun yanı sıra Damla Altun ve Uğur Şengül kimdir merak edildi.

Damla Altun kimdir? Damla Altun nereli? Damla Altun hangi okuldan mezun? Damla Altun ne iş yapıyor? Damla Altun kaç kilo? Damla Altun boyu kaç?

Damla Altun ile Uğur Şengül ayrılığ Twitter'da gündem oldu. Damla Altun kimdir bilmeyenler ise merakla bu sorunun cevabını arıyor.

TWİTTER'DA AYRILIĞI İLE TT OLDU!

unlu-fenomen-damla-altun-039-dan-sok-eden-ayr-14422066_amp

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

Sosyal medya fenomenleri ünlü isimleri geçti. Sosyal medyanın yayılması ile ünlüler camiasını giren hatta ünlüleri bile ikiye katlayan sosyal medya fenomenlerinden biri daha gündeme ayrılığı ile geldi. 

Damla Altun videolar çektiği sevgilisi Uğur Şengül ile ayrıldı. Peki Damla Altun kimdir? Damla Altun ile Uğur Şengül neden ayrıldı?

Damla Altun Neden Gündem Oldu?

Damla Altun ismi Twitter'da gündem oldu. Sosyal medya fenomenleri magazin camiasında ünlü isimleri geride bırakmayı başardı. Markalar bile ünlü isimler yerine onların peşinde..

Ünlü isimlerin arkadaşlığı bile sosyal medya fenomenleri yarışında.. Onlardan biri de Damla Altun..

DAMLA ALTUN KİMDİR?

Damla Altun 25 Kasım 1992 Bursa doğumludur. Sosyal medya fenomeni olan Damla Altun Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya bölümü mezunudur.

Makyaj bloggerı olan Damla Altun 1,68 boyundadır. Damla Altun'un Youtube'da 719 bin takipçisi bulunmaktadır.