Fox Tv'de ekrana gelen Uzak Şehrin Masalı ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Böylelikle Fox Tv yeni dizisi Elbet Bir Gün için yer açmış oldu.

Fox Tv'de sezonun ilk final haberi geldi! Yeni dizis Uzak Şehrin Masalı ekranlara veda ediyor. 

Haftanın 7 günü de dolu olmasına rağmen bekleyen bir dizisinin daha olduğu Fox Tv'de ilk final haberi geldi. Başrollerinden Timur Acar, Barış Kılıç, Begüm Birgören ve Aslıhan Güner'in başrollerinde yer aldığı yeni dizi Uzak Şehrin Masalı beklenenin altında kalınca karar verildi. 

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

Fox Tv yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı'nın fişini çekti. 25 Yapım'ın büyük umutlarla ekrana getirdiği dram dizisi Uzak Şehrin Masalı beklenti altında kaldı. 

Dizinin konusu Türk halkının seveceği şekilde bir acıtasyon dram olsa da dizi beklenen reytingleri alamadı. Dizideki oyuncuların karakter makyajı ise gerçekten göz kanatan cinstendi. Özellikle Aslıhan Güner'in dayak yiyen ezilen bir köy kadını canlandırdığı halde yüzündeki makyaj oldukça göze batan cinstendi.  

Pazar günlerinin yeni dizisi olarak düşünülen Uzak Şehrin Masalı oldukça erken bir final yaprak ekrana veda edecek. Dün yayınlanan son bölümde Uzak Şehrin Masalı dizisi TOTAL'de 6. olurken, AB'de ilk 10'a giremedi. 

Teşkilat ve Yargı dizilerinin başlaması ile reytinglerde iyice düşen Uzak Şehrin Masalı dizisi için final kararı çıktı. Kars'ta çekilen Uzak Şehrin Masalı seyircisine veda edecek. Fox Tv böylelikle haftanın bir gününü boşa çıkartarak çekilen yeni dizisine yer açmış olacak.

Barış Kılıç'ın uğruna Yasak Elma dizisinden ayrıldığı Uzak Şehrin Masalı erkan final ile ekranlara veda edecek. Uzak Şehrin Masalı final bölümü ne zaman? Uzak Şehrin Masalı final tarihi ne zaman açıklandı!

Gelen bilgilere göre Uzak Şehrin Masalı dizisi 5. bölümde ekranlara veda edecek.