Show TV’nin en çok konuşulan dizilerinden Çukur tekrar gündemde konuşulur oldu. Merakla bekleniyor. Yeni proje ne? Yine Ay Yapım ve yine Gökhan Horzum. Çukur ekibinin yeni dizisi ne?

2017 yılı itibari ile Show TV ekranlarına gelen dört sezon boyunca ilgi ile izlenip dizi tarihine geçen Çukur’un senaristi Gökhan Horzum sessizliğini bozdu.

Ay Yapım tarafından çekilen dizinin bitmesi ile Show TV ekranlarına yine benzer bir dizi olan Üç Kuruş’u getirmeye başladı. Çukur ile benzerliği çok konuşulan dizi ise konusu ve oyuncuları ile yine başarılı olup seyircide karşılık buldu.

çukur1

Televizyon tarihinin en çok konuşulan dizilerinden Çukur’un başarısında en büyük payı olan yaratıcı isim Gökhan Horzum ise bu arada yine Ay Yapım ile bir başka proje üzerinde çalışmaya başladı.

çukur 5

Çukur öncesi Koyu Kırmızı, Kavak Yelleri, Bir İstanbul Masalı gibi başarılı projelerde de imzası olan Gökhan Horzum’un yeni dizi projesi merak uyandırdı. Çekimleri yakında başlayacak olan dizi oyuncu kadrosunda ilk belli olan isim ise son dönemin yıldız isimlerinden Tolga Sarıtaş.

çukur3

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

Televizyon kanallarından Arıza ile tanıdığımız Tolga Sarıtaş’ın yeni projede olduğu açıklanırken, dizinin hangi kanalda olacağı henüz paylaşılmadı.

Ay Yapım imzalı dizilerin başarısı malumunuz, Çukur dizisi ile güzel bir sinerji oluşturdukları Gökhan Horzum ile yeni bir efsaneye imza atmaları ise muhtemel olduğundan heyecan dorukta yeni dizi beklenmeye başlandı.