Aşk-ı Memnu’nun Behlül’ü yakışıklı ve başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ bilindiği üzere bir süredir herhangi bir projede yer almıyor ve ekranlara dönmesi hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Kıvanç Tatlıtuğ yeni projesi ne? Kıvaç Tatlıtuğ ekranlara ne zaman dönecek? Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni haberi ne?

 Ekranlarda aldığı her rol ile ayrı bir başarı yakalayan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ bilindiği üzere gösterdiği yetenek ve ustalıkla her kesimden çok büyük takdir topluyor. Bir dönem sadece yakışıklı olarak nitelendirilen oyuncu artık ülkenin en büyük yeteneği olarak nitelendirilmekte.

kıvanç3

Aşk-ı Memnu, Kuzey-Güney, Organize İşler, Kurt Seyit ve Şura, Kelebeğin Rüyası, Hadi Be Oğlum adlı yapımlar halen başarılı oyuncunun gösterdiği performans ile konuşulan yapımlar. Ekranların gözde ismi olan yetenek şimdilerde yeni bir sinema projesinde yer alıyor.

Yeni sinema filminin çekimleri için Nevşehir ve Kars bölgelerinde mekik dokuyan başarılı oyuncu bilindiği üzere Başak Dizer ile olan mutlu evliliği ile de dönem dönem gündeme geliyor ve aile hayatı ile de takdir ediliyor.

kıvanç4

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

Hayranlarının Kıvanç Talıtuğ ve Başak Dizer evlilikleri sonrası beklediği haber nihayet geldi. Kıvanç Tatlıtuğ baba oluyor.

Üç aylık hamile olan Başak Dizer’n bebeğinin cinsiyeti Kıvanç Tatlıtuğ hayranları tarafından sıradaki beklenen haber.