Kanal D ekranlarının en çok izlenen ve güldüren programlarından olan Çok Güzel Hareketler 2 final kararı aldı. Programın neden final yaptığı ise merak konusu oldu.

İlk bölüm yayın tarihi 10 Şubat 2019 olan Çok Güzel Hareketler 2 programının final yapacağı magazin gündemine aniden düştü. Kanal D ekranlarının en çok güldüren programı olan Çok Güzel Hareketler 2 programının neden final yaptığı ise merak edildi. Programı yakından takip edenler final haberine çok üzüldü.

2_1280x720-61

Çok Güzel Hareketler 2’den Final Kararı!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2 programı yeni sezonda her Pazartesi akşamı yayınlanıyor. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan programın neden final yaptığı ise oldukça merak ediliyor. Televizyon dünyasının en çok izlenen ve güldüren programlarından biri olan Çok Güzel Hareketler 2’nin final yapacağı ise aniden gündemde yer aldı.

Kanal D’nin, genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan, sunuculuğunu Eser Yenenler’ in yaptığı, sevilen ve güldüren programı Çok Güzel Hareketler 2 birbirinden eğlenceli, komik ve güldüren skeçleri ile her Pazartesi akşamı ekranlarda izleyici ile buluşuyordu.

Sunuculuğunu Eser Yenenler’ in yaptığı Çok Güzel Hareketler 2 programı final yapmaya karar verdi. Programın kadrosunda birbirinden yetenekli ve başarılı isimlerin yer aldı programın neden final yapacağı da merak ediliyor.

4_1280x720-48

Çok Güzel Hareketler 2 Neden Final Yapıyor?

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde! Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde!

Kanal D ekranlarının en çok izlenen ve güldüren programlarından olan Çok Güzel Hareketler 2 final kararı aldı. Sevilen programın final yapacağı haberi ile izleyiciler oldukça fazla üzüldü. Çok Güzel Hareketler 2 programının her Pazartesi akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanması izleyenleri oldukça güldürüyordu.

Genel Sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ ın sunuculuğunu ise Eser Yenenler’ in yaptığı Çok Güzel Hareketler 2 programı final yapmaya hazırlanıyor. Sevilen programın neden final yapacağı ise merak konusu oldu.

Kadrosunda birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı, Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Programının ani final yapma kararı gündeme bomba gibi düştü. Sevilen programın izleyiciler ise bir burukluk yaşıyor.

Kanal D ekranlarının en çok izlenen ve güldüren programı olan Çok Güzel Hareketler 2 programının neden final yapacağı husussunda henüz bir açıklama gelmedi. Sevilen programın izleyicileri gelecek olan açıklamayı dört gözle bekliyor.

Sunuculuğunu Eser Yenenler’ in yaptığı Çok Güzel Hareketler 2 programının sosyal meday hesabından yapılan açıklama ise “Haftaya Kanal D’de son kez buluşuyoruz! Çok yakında yeniden görüşmek üzere! #ÇokGüzelHareketler2” şeklinde oldu.