Netflix’in son zamanlardaki en iyi korku ve gerilim dizisi olan Archive 81, gündeme çok özel bir konu ile giriş yaptı. Archive 81 dizisinin konusu, nerede ve ikinci sezonun ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Ayrıca oyuncu kadrosunda hangi oyuncuların yer aldığı da soruluyor.

Gizem ve korku türündeki Archive 81, Netflix’ te ilk sezonun yayınlandığı ilk günden bu yana önemli bir hayran kitlesi oluştu. Dünyaca popüler olan Netflix dijital platformda yayınlanan Archive 81 dizisi hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile izleyenleri büyüledi. İlk sezonu korku, heyecan ver gerilim içinde seyreden seyirci ikinci sezonun olup olmayacağı ya da olursa ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu.

1_1280x720-61

Archive 81 Dizisi Konusu Ne?

Netflix’ in yeni sezon dizileri arasında yer alan, en iyi korku ve gerilim dizisi Archive 81 14 Ocak 2022 tarihindeki ilk çıkışından şimdiye önemli bir izleyici kitlesi oluşturdu. Bir haftanın ardından dizi bütün yayın hizmetlerinde 1 numaralı program olarak yer aldı. İlk sezonun bu kadar izlenmesi ve beğenilmesinin ardından kafalarda ikinci sezonun olup olmayacağı olursa ne zaman yayınlanacağı sorularını getirdi.

Yakın geçmişte Netflix’ e çok konuşulacak yepyeni bir dizi eklendi. Bizi paralel evrene götürmesinin yanında gerilimi iliklerimize kadar hissettiren bu yeni dizi Archive 81’ dir. Archive 81 korku, gerilim, bilim kurgu, mistik bir dünya gibi birçok alanın yer aldığı dizinin sevilmeme ihtimali düşük görünüyor.

Netflix’ in son zamanlarda çıkardığı kaliteli korku dizilerinden olan Archive 81, oldukça sürükleyici, gizemi içeriği ile gerilim ve bilim kurgu türündedir. Son günlerin popüler korku ve gerilim dizisi Archive 81 ortalama 53 dakika süren toplam 8 bölümden oluşmaktadır. Gizemli bir şekilde çıkan yangının asıl sebebini araştırmaya başlayan bir arşivci, genç bir kadını korkunç kaderinden kurtarabileceğine kendini inandırır ve bu yönde dizi ilerler. Arşivci zaman geçtikçe gerçeğe yaklaşıyor ve gerilim de gittikçe artıyor.

Netflix’ in son dönemki en iyi korku ve gerilim dizisi olan Archive 81 dizisi ile izleyici gerilimi iliklerine kadar hissettirecek. Son zamanlarda ismini sıkça duyduğumuz Archive 81 dizisi senaryo açısından oldukça başarılı ve her bölümünde o mistik hava ve gizem devam ediyor. Dolayısı ile dizi oldukça başarılı bir şekilde ele alınmış.

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

3_1280x720-58

Peki, Archive 81 Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kim Var, Nerede ve İkinci Sezonu Ne Zaman Yayınlanacak?

İlk sezonu yayınlanan Archive 81 dizisi sosyal medyada gündem oldu. Dizide birtakım hasarlı videokasetleri onaran bir arşivci, bunların kayıp yönetmeninin ve şeytani bir tarikatın karıştığı gizemli olayların içine çekilir. Dizinin korku ve mistik bir hava içinde olması gerilimi arttırdığından oldukça sürükleyici bir etki yaratmaktadır.

Netflix’ in en çok sevilen dizileri arasında yer alan korku ve gerilim dizisi Archive 81, müthiş oyuncu kadrosu ile de dikkat topladı. Son zamanlarda ismini sıkça duyduğumuz Archive 81 dizisi oyuncu kadrosunda Mamoudou Athie, Dina Shihabi, Matt McGorry, Evan Jonigkeit, Martin Donovan, Julia Chan ve Ariana Neal gibi birbirinden yetenekli isimler yer alıyor.

Netflix’ in son zamanlarda yayınladığı en iyi korku ve gerilim dizisi olan Archive 81, ilk sezonu büyük ilgi gördü. Yayınlandığı ilk tarihten kısa bir süre sonra dijital platformun birçok alanında 1 numara oldu. Sevilen dizi Archive 81’ in ikinci sezonu merak konusu oldu. Dizinin ikinci sezonunun olup olmayacağı olduğu taktirde ne zaman yayınlanacağı  da oldukça merak ediliyor. Öte taraftan Archive 81 dizisinin ilk sezon finali, olası ikinci sezon için açık kapı bıraktığını söyleyebiliriz.