No:9 Productions imzalı Aşk Mantık İntikam dizisine bomba transfer yapıldı. Dizinin ilk bölümü 18 Haziran 2021 tarihinde yayınlandı. Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Aşk Mantık İntikam dizisine yapılan transfer ile izleyici heyecanlandı.

Fox TV ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisi dram ve romantik komedi türünde olup izleyiciyi etkiledi. Burcu Özberk ve İlhan Şen’ in başrollerinde yer aldığı dizi, bir Güney Kore yapımı olan Cunning Single Lady dizisinden uyarlanmıştır. Dizi hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile büyük ilgi topladı.

2_1280x720-59

Aşk Mantık İntikam Dizisine Bomba Transfer!

Güney Kore yapımı olan Cunning Single Lady dizisinden uyarlanan Aşk Mantık İntikam dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana izleyicinin kalbinde taht kurdu. Dizi romantik komedi ve dram türünün ikisi bir arada olmasından dolayı da ilgi çekti.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisi hikayesi ile de izleyiciler tarafından ilgi topladı. Dizide babasının maceracı ticaret hayatından dolayı iflaslarla, hacizlerle dolu bir çocukluk geçiren Esra’ nın hikayesini ele alıyor. Esra, babasına çok alış olan annesinin ailesini bir arada tutmak için ne kadar çok uğraştığına şahitlik eder. Dizinin karakteri Esra annesi gibi olmamak için mantık evliliği yapar ancak annesinden daha beter bir hale düşmüştür.

 No:9 Productions imzalı Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra’ nın hayatı gördüğü bir gazete haberi ile ters köşe olur. Bir yıl önce ayrıldığı eski kocası Ozan milyon dolarlık sosyal medya uygulamasının sahibi olmuştur ve artık çok karizmatik ve yakışıklı biri olmuştur. Ozan artık çok başarılı, yakışıklı ve çok zengindir. Boşandıktan bir yıl sonra yolları kesişen Ozan ve Esra birbirlerine karşı hala öfkelidirler. Ancak eskiden Esra’ yı canını verecek kadar seven Ozan yoktur artık Esra’ nın karşısında soğuk, kibirli ve Esra’ ya öfke dolu bir adam vardır. Esra da kırılan gururunu iyileştirmek için Ozan’ ı tekrar kendisine aşık etmeye karar verir ve hikaye başlar.

1_1280x720-60

Aşk Mantık İntikam Dizisine Dahil Olan Sürpriz İsim Kim?

Güney Kore yapımı olan Cunning Single Lady dizisinden uyarlanan Aşk Mantık İntikam dizisi birbirinden yetenekli oyuncu kadrosu ile de izleyiciyi mest etti. Fox TV ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin oyuncu kadrosunda Burcu Özberk, İlhan Şen, Mehmet Korhan Fırat, Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Yılmaz, Ceren Koç, Gözde Duru, Sevda Baş, Pelin Budak, Sebahat Kumaş, Elçin Atamgüç ve Erdem Şanlı gibi birbirinden yetenekli isimler yer alıyor.

Fox TV ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisine yeni bir oyuncu dahil edildi. Sevilen diziye dahil edilen isim oldukça merak edildi. Sevilen dizinin başrollerinde Burcu Özberk ve İlhan Şen’ in yer aldığı diziye Cem Belevi, Efe karakteri ile dahil oldu. Efe karakteri Esra’ yı etkileyecektir.

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

Ünlü oyuncu Cem Belevi yani Efe karakteri dünyayı gezmiş, iyi eğitimli, kibar ve kadın ruhundan anlayan kültürlü bir beyefendi rolündedir. İngiltere’ de iken Esra’ yı tanımış ve onun güzelliğinden, neşesinden aynı zamanda doğallığından etkilenmiş olsa da Esra için sadece yakın bir arkadaştır. Yıllar geçtikten sonra Ozan ve Esra ikilisinin yolları kesişir ve bu iki eski arkadaş arasındaki uyum Ozan için rekabet mi oluşturacak merak konusu oldu.