Yaptığı soğuk esprilerle kendisine hayran bırakan Ceyda Kasabalı kimdir? Fırat Albayram'ın eşi Ceyda Kasabalı kimdir? Ceyda Kasabalı nereli? Ceyda Kasabalı kaç yaşında? Ceyda Kasabalı dizileri? Ceyda Kasabalı ne mezunu? Ceyda Kasabalı hangi okuldan mezun? Ceyda Kasabalı ile Fırat Albayrak nasıl tanıştı?

Çektikleri eğlenceli videolarla büyük bir takipçi kitlesine sahip Ceyda Kasabalı ile Fırat Albayram çifti gündemden düşmüyor.

Son olarak Ceyda Kasabalı'ya yapılan bir yorum karşısında çılgına dönen Fırat Albayram sonrası Ceyda Kasabalı kimdir merak edildi. 

Ceyda Kasabalı kimdir? Ceyda Kasabalı nereli? Ceyda Kasabalı kaç yaşında? Ceyda Kasabalı ne mezunu? Ceyda Kasabalı hangi dizilerde oynadı? Ceyda Kasabalı ile Fırat Albayram nasıl tanıştı?

Ebru Şahin Prens dizisinde! Ebru Şahin Prens dizisinde!

Ceyda-Kasabali-sevgilisi-esi

Ceyda Kasabalı Kimdir?

3 Ocak 1987 yılında İstanbul'da doğdu. Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun oldu. 

2011 yılında Babam Sağolsun adlı dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Daha sonra Avrupa Avrupa, Yılanların Öcü, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu gibi dizilerde yer aldı. 

18_biz-size-doneriz-didem-kimdir-ceyda-kasabali-kimdir-kac-yasinda-nereli_15881798324

Biz Size Döneriz, Organik Aşk Hikayeleri, Damat Takımı, Fazla Şaapma gibi sinema filmlerinde oynadı.

23 Temmuz 2016'da oyuncu Fırat Albayram ile evlendi. Kasabalı eşi Fırat Albayram ile "Noluyo Ya¿" isimli YouTube kanalında evlendiği yıl videolar çekmeye başladı.

Ceyda Kasabalı özelliklem yaptığı soğuk esprileri ile tanınıyor.