Sevilen fenomen çift Fırat Albayram eşi Ceyda Kasabalı hakkında çirkin yazan yine hadsiz bir ekşi sözlük yazarına seslendi!

Çektikleri eğlenceli videolarla büyük bir kitle yaratan Fırat Albayram ile Ceyda Kasabalı çifti yapılan bir yorumu es geçmedi.

Son yılların en çok takip edilen çift influencer olan oyuncu Fırat Albayram ile Ceyda Kasabalı çifti sosyal medyayı oldukça aktif takip edip haklarında yazılanlara bakıyor gibi görünüyor.

Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor! Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor!

firat-ceyda-manset-zifQ_cover

Fırat Albayram ile Ceyda Kasabalı çifti de sosyal medya da klavyeyi eline geçirenin uzman bir eda ile her ağzına geleni söylediği, linçlediği hedef gösterdiği kişiliğinden paylarını aldı.

Her zaman eğlenceli halleri ile bilinen çiftin neşesini Ekşi Sözlük'te yazılan bir yorum bozdu.

Haklarında bugün çıkan İstanbul'u terk ettikleri haberini de yalanlayan Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram çifti haklarında yazılan bir entrye yorum yapmadan geçemedi. 

0x0-1646460036362

Ekşi Sözlük'te Ceyda Kasabalı için yazılan bir hadsiz entrye Fırat Albayram Twitter hesabından seslendi. Fırat Albayram "Biri Ceyda'mı gömmüş ekşide ve anında 15 sayfa savunmuşlar ulan bana neler yazdılar cancıklar insan kocası kontenjanından beni de savunur asdfasd şaka maka o ne hater yorum bir insan neden güzel olmak zorunda olsun ki gidip tipine saldırmış DÜNYALAR GÜZELİ KARIMIN." diye yazdı.

Fırat Albayram'ın bu tweeti binlerce etkileşim alırken kısa sürede TT oldu. Albayram için kullanıcılar "Biri beni böyle sevse" "Hanımcılık çok kaliteli" yorumları attı.