Birçok başarılı proje ile ekranlara gelmişti ama biz onu en çok “O Hayat Benim” dizisindeki Efsun ile sevdik. Avlu ve Öğretmen gibi çok özel ve başarılı iki diziyle daha gönüllere taht kurmuştu başarılı oyuncu. Ceren Moray biten "Yalancılar ve Mumları" için neler söyledi? Ceren Moray’ı üzen konu ne? Fox Tv ile olan sorun ne?

1985 doğumlu, Tiyatro bölümü mezunu ve birçok başarılı projede bulunmuş bir isim olan Ceren Moray, son rol aldığı proje olan Yalancılar ve Mumları’nın kaldırılmasının ardından ilk defa konuştu.

1-2-1

Oyuncunun son rol aldığı diziler maalesef çok kısa sürdü ve kendisi kadar hayranlarını da üzdü bu durum. Öncelikle aslında konusu ve başarılı uyarlaması ile büyük bir beğeni toplayan Öğretmen dizisinin 9 bölümden sonra uzatmaya gitmeyerek kaldırılması ve sonrasında büyük bir emekle hazırlanan Yalancılar ve Mumları dizisinin yayınlandığı 5 bölüm boyunca izleyiciden karşılık görememesi yetenekli ve başarılı oyuncu için gerçek bir şanssızlık olarak nitelendiriliyor.

ceren-moray-kimdir-1

Her iki dizi de FOX TV ekranlarında gösterime girmişti. Çok sıkıntılı bir sezon olduğunu söyleyen Moray, ekip olarak çok fazla emek verdiklerini, çok fazla umut ettiklerini ancak bunun karşılığını seyircide bulmadıklarını belirtirken, bu sezon seyircinin farklı olup dolayısı ile farklı tercihleri olduğu yorumunda bulundu.

Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor! Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor!

Proje seçimlerinde titiz davrandığını söyleyen ve öyle olduğunu da çok iyi bildiğimiz başarılı isim Ceren Moray, seyirci ilgisinin az olmasının ne kadar üzücü olduğunu “Çok emek veriyorsunuz, bir karakter çıkartıyorsunuz, iki ay neredeyse o kadını bulmakla geçti. Doğum sancısı gibi.. Sonrasında karşılık bulmaması gerçekten biraz hayal kırıklığı oluyor. Kalp kırıyor.” Cümleleri ile anlattı.

bu hayat benim

Tüm ekibin de aynı üzüntüyü paylaştığını dile getiren oyuncunun, yaşanılan global ya da yerel son dönem olaylarına, sorunlarına ve gündeme bakıldığında “bu sezon farklı bir izleyici” var sözlerine katılmamak elde değil. Zira bununla birlikte Yalancılar ve Mumları adlı yapım senaryosu ile çok derin, son dönem yaşadıkları ile yorulan seyirci için çok karışık gelecek donanımda, fokuslanması gereken, aslında günümüz şartlarına ve rakip yapımlara göre ağır gelen, sıradan olmayan bir eser olması sebebi ile seyirciye dokunamadı diye düşünürsek Ceren Moray’ın yorumlarının ne kadar doğru olduğunu görebiliriz.

Ceren Moray’a yeteneğinin ve başarılarının hak ettiği çok daha güzel projeleri tüm kalbimizle diliyoruz.

ceren-moray-5-750x375-1