Milli futbolcu Yusuf Yazıcı, 2021’de Miss Turkey Universe tacını takan Cemrenaz Turhan ile sosyal medya hesabından aşkını ilan etti. Rusya’da CSKA Moskova forması giyen Yusuf Yazıcı, Cemrenaz Turhan ile ilişki yaşadıklarını duyurdu.

Trabzonspor’un eski yıldızı Milli futbolcu Yusuf Yazıcı, 2021 yılında Miss Turkey Universe seçilen Cemrenaz Turhan ile sosyal medya hesabı ınstegram’ dan aşkını ilan etti. Rusya’da CSKA Moskova forması giyen Yusuf Yazıcı sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa yorum yaparak yanına kalp emoji de bıraktı.

4_1280x720-108

Cemrenaz Turhan İle Yusuf Yazıcı Aşk Yaşıyor!

Rusya’da CSKA Moskova forması giyen Yusuf Yazıcı, Miss Turkey Universe seçilen Cemrenaz Turhan ile yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu. Yazıcı ele ele olan fotoğrafını sosyal medya hesabından kalp emojisi ile paylaştı. Turhan ile Yazıcı çiftini birbirine çok yakıştıran takipçiler fotoğrafı beğenmeyi de ihmal etmedi. Fotoğraf saniyeler içinde binlerce beğeni aldı.

2021 yılında Miss Turkey’de ikinci olan ve Miss Turkey Universe seçilen Cemrenaz Turhan 1.82 boyunda ve 23 yaşında. Turhan Bahçeşehir Üniversitesi’nde İşletme Mühendisliği son sınıf öğrencisi olarak öğrenimine devam ediyor. Turhan, Miss Turkey Universe seçildikten sonra İsrail’de düzenlenecek Miss Universe’te temsil etmek ile alakalı olarak “Miss Turkey sürecinde bu kadar heyecanlı değildim. Şu anda gerçekten İsrail dedikçe kalbim kıpır kıpır oluyor. İnşallah en iyi şekilde temsil edeceğim. Başaracağıma inanıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

6_1280x720-38

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

Yusuf Yazıcı Miss Turkey Güzeli ile Aşkını İlan Etti!

Miss Turkey’de ikinci olan Cemrenaz Turhan birinciliğe bu kadar yaklaşmışken bir hayal kırıklığı oluşturup oluşturmadığı ile ilgili alakalı olarak “asla böyle düşünmedim, aksine bence burada birinci, ikinci, üçüncü yok. Bizim aldığımız sıfatlar önemli. Benim için Miss Turkey Universe unvanını almak büyük gurur” dedi.

2021 yılında Miss Turkey Universe seçilen Cemrenaz Turhan’ın yarışmaya nasıl katıldığı da merak ediliyordu. Turhan bununla ilgili olarak da “çocukluğumdan beri hep bir tavsiye vardı. Annem öğretmen, babam doktor. Bizim ailemizde akademik kariyer biraz önemli. O yüzden akademik hayatıma öncelik verdim. Lisans eğitimimin sonuna geldim ve neden olmasın dedim. Konunun buraya geleceğini açıkçası tahmin etmiyordum” hürriyete yaptığı özel konuşmasında ifadelerini kullanmıştı.

Rusya’da CSKA Moskova forması giyen Yusuf Yazıcı, 2021 yılında Miss Turkey Universe seçilen Cemrenaz Turhan ile ilişki yaşadıklarını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile ilan etti. Milli futbolcu Yusuf Yazıcı, CSKA Moskova’da yükselen formu ile dikkatleri üzerine çekerken bu defa da aşk hayatı ile gündeme bomba gibi düştü.

Milli futbolcu Yusuf Yazıcı, Miss Turkey Universe tacını takan Cemrenaz Turhan ile sosyal medya hesabı ınstegram’dan aşkını duyurdu. Ünlü futbolcu Yusuf Yazıcı, kalp emojisi ile paylaştığı fotoğrafa, “1 Nisan şakası değil” notunu yazdı. Fotoğraf saniyeler içinde binlerce beğeni aldı.