Geçtiğimiz günlerde güzel oyuncu Hande Erçel ile ayrıldıktan sonra ABD’ye giden başarılı oyuncu Kerem Bürsin’in trafik kazası yaptığı iddia edildi. İddialar ardından ünlü oyuncunun sevenleri merak içinde kaldı. Bürsin’in menajeri konu ile ilgili açıklama yaptı.

FOX TV ekranlarının en çok sevilen ve izlenen dizileri arasında yer alan Sen Çal Kapımı dizisinin başrollerini paylaşan Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in dizi aşkı gerçek olmuştu. Sevilen çiftler arasında yer alan Erçel ve Bürsin çiftinden geçtiğimiz aylarda üzücü haber gelmişti. Meslektaşı Hande Erçel ile yollarını ayırdıktan sonra ABD’ye giden yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin’in trafik kazası yaptığı iddia edildi. Konu ile alakalı Bürsin’in menajerinden açıklama geldi.

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

5_1280x720-81

Kerem Bürsin Trafik Kazası Mı Geçirdi?

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ile meslektaşı Hande Erçel aşkı rol aldıkları Sen Çal Kapımı dizi setinde başlamıştı. Ünlü çiftin ilişkisi Maldivler tatilinde belgelenmişti. Dizinin final yapmasından kısa bir süre sonra ilişkilerini biten çiftin sevenleri oldukça üzülmüştü. Kerem Bürsin sevgilisi ile barışmak için araya yakın çevresini koymasına rağmen Erçel bu ilişkinin tamamen bittiğini ifade etmişti.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin çiftinin ani ayrılması sevenlerini oldukça üzdü. Ayrılık sonrası ilk hamle Hande Erçel’den geldi. Erçel sosyal medya hesabından sevgilisi ile olan fotoğrafları sildikten sonra takip etmeyi de bıraktı. Kısa bir süre sonra Kerem Bürsin de bu hamleye karşılık vererek hem birlikte oldukları fotoğrafları sildi hem de takipten çıktı. Hande’nin sosyal medya hesabında olan fotoğraflarına ikilinin sevenleri binlerce yorum yaparak ilişkinin bitmiş olmasına üzüldü. Bürsin ile Erçel’in menajerlerinin, iki oyuncunun kariyerlerini düşünerek, bu ilişkinin bitmesi yönünde baskı yaptıkları iddia edildi.

3_1280x720-122

Kerem Bürsin’in Menajerinden Açıklama Geldi!

34 yaşındaki başarılı oyuncu Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinde başrolü paylaştığı güzel oyuncu Hande Erçel’den ayrıldıktan sonra eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin ile sosyal medyada yeniden takipleşmesi yoksa aşk yeniden mi sorusunu akıllara getirdi. Tanrısevsin, Bürsin ile aralarında tekrar aşk başlayabileceği iddialarına son noktayı koyarak “tekrar aşk durumu yok” ifadelerini kullandı.  

Kerem Bürsin’in ajansından da konu ile alakalı açıklama yapılmıştı: Son zamanlarda basında yer alan haberler için maalesef böyle bir dönemde bir açıklama yapma gereği duymaktayız. Dünyanın ve ülkemizin geçtiği bu sancılı ve hoş olmayan süreçte gündemin bu şekilde meşgul edilmemesini isteriz. Kerem Bürsin adının geçtiği haberler hiçbir şekilde doğru değildir. Ajansı ve kendisi dışında çıkan haberlerin hiçbir doğruluk payı yoktur. Oyuncumuz Kerem’in hayatında kimse olmamakla birlikte işlerimize her zamanki yoğun tempo ile devam etmekteyiz. Değerli magazin mensuplarının da bu süreç içerisinde sadece oyuncumuza değil ama herkese böyle hassas bir dönemde saygı duyulmasını rica ederiz.

Hande Erçel ile ayrıldıktan sonra soluğu ABD’de alan yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin’in kaza yaptığı iddia edildi. Konu ile alakalı Kerem Bürsin’in menajeri açıklama yaptı. Bürsin’in menajeri iddiaları yalanlayarak “yok öyle bir şey” ifadelerini kullandı.