Başarılı oyuncu Canan Ergüder geçtiğimiz sene göğüs kanserine yakalanarak setlere veda etmişti. Menajerimi ara dizisinde Feris karakterine hayat veren Canan Ergüder, kansere yakalandığı için tedavi görüyordu. Canan Ergüder'in yeni dizisi belli oldu. Başarılı oyuncu Canan Ergüder kanser sonrasında Oğlum dizisinde oynayacak. Oğlum dizisinde oynayacak olan Canan Ergüder, kanseri yendi mi merak ediliyor. Canan Ergüder kanseri yendi mi? Kanser tedavisi gören Canan Ergüder'in sağlık durumu nasıl?

44 yaşındaki başarılı ve güzel oyuncu Canan Ergüder'in geçtiğimiz sene kansere yakalanması sonucunda oynadığı Menajerimi Ara dizisinden ayrılması izleyenleri oldukça üzmüştü. Yaşadığı sağlık sorunu ve tedavisi nedeniyle ekranlardan ayrılan güzel oyuncu Canan Ergüder bir süredir kanser tedaviis görüyordu. Kanser tedavisi gören Canan Ergüder'in yeni sezonda ekranlara döneceği duyuruldu. Sevenleri Canan Ergüder'in yeniden ekranlara dönmesine oldukça sevindi.

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

Geçen sene göğüs kanserine yakalanan ve tedavi görmeye başlayan Canan Ergüder yeniden ekranlara dönüyor. Bu sezon başlayacak olan yeni dizi Oğlum'da oynayacak olan Canan Ergüder'in kanserle savaşı son buldu mu merak ediliyor. Yeniden sete çıkmaya hazırlanan güzel oyuncu Canan Ergüder'in Oğlum dizisinde oynaması ise büyük sevinç yarattı. Peki, Menajerimi Ara dizisinin Feris'i Canan Ergüder'in sağlık durumu nasıl, kanseri yendi mi? Kanser tedavisi gören Canan Ergüder hangi dizide oynayacak?

kako-L9WTkRFoO9nJs90e

Canan Ergüder Kanseri Yendi Mi?

Uzun yıllardır televizyon ekranlarında yer alan ve çeşitli başarılara imza atan Canan Ergüder, geçtiğimiz sene sağlık sorunlarından ötürü oynadığı Menajerimi Ara'dan zorunlu olarak ayrılmıştı. Canan Ergüder'in kansere yakalandığını paylaşması ile sevenleri büyük üzüntü duymuştu. Hem sosyal medyadan hem magazinden tedavisinin iyi gittiğini ve kanserle savaşı kazanacağını söyleyen Canan Ergüder'den güzel haber geldi.

Başarılı oyuncu Canan Ergüder güzel haberi sevenleri ile paylaştı. 44 yaşında göğüs kanserine yakalanan Canan Ergüder yakalandığı göğüs kanserini yendi. Kanserle savaşı başarıyla kazanan Canan Ergüder sağlığına kavuştu. Sağlık durumu normale dönen Canan Ergüder kanseri yendi. Kanserle savaşı kazanan Canan Ergüder sağlığına kavuşur kavuşmaz soluğu dizi setlerinde aldı. Canan Ergüder'in yeni projesi belli oldu. Kanseri yenen Canan Ergüder'in yeni dizisi Oğlum oldu. Canan Ergüder Oğlum dizisinde oynayacak.

kako-NYxQ0qH3M6X4YHHP

Menajerimi Ara'nın Feris'i Canan Ergüder'in Yeni Dizisi Ne? Hangi Dizide Oynayacak?

Menajerimi Ara dizisinde Feris karakterine hayat veren başarılı oyuncu Canan Ergüder'den güzel bir haber geldi. Kanseri yenen Canan Ergüder, artık iyileştiğini ve setlere döneceğini açıkladı. Hatta Canan Ergüder yeni dizisinin belli olduğunu da açıkladı. Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile izleyenleri kendisine hayran bırakmayı başaran Canan Ergüder'in yeni dizisi Oğlum oldu. Canan Ergüder Oğlum dizisinde oynayarak yeniden ekranlara gelecek.

Canan Ergüder Ne Kanseri Oldu?

Güllerin Savaşı dizisiyle asıl ününü kazanan Canan Ergüder daha pek çok baaşrılı projede yer aldı. Son olarak Menajerimi Ara dizisinde başrol oynayan Canan Ergüder, Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş'ın yaptığı Menajerimi Ara dizisinde Feris Dikmen karakterini oynuyordu. Kansere yakalanmasıyla diziden ayrılan Canan Ergüder'in ne kanserine yakalandığı da merak konusu oldu.

Kansere yakalanan ve kanseri yenen Canan Ergüder, göğüs kanseri olmuştu. Meme kanseri teşhisi koyulan Canan Ergüder tedavisini tamamladı ve sağlığına yeniden kavuştu. Canan Ergüder eski sağlığına geri döndü.