Çember ve Asmalı Konak gibi iz bırakan dizilerin yapımcılığını yapan Abdullah Oğuz imzalı Mezarlık dizisi gündeme çok özel bir konu ile giriş yaptı. Mezarlık dizisinin konusu, nerede ve ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Ayrıca oyuncu kadrosunda kimlerin yer aldığı da soruluyor.

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un üstlendiği Mezarlık dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu en çok merak edilenler arasında yer aldı. Yeni sezon izleyici ile buluşacak olacak dizinin yayın tarihi ve nerede yayınlanacağı da merak konusu oldu. Mezarlık dizisi hakkında merak edilenler haberin içeriğinde yer aldı.

kako-RdJNetZIQPnnsRfW

Mezarlık Dizisinin Konusu Ne?

Yönetmenliğini ve yapımcılığını Abdullah Oğuz’un yaptığı Mezarlık dizisi heyecanla beklenen diziler arasında yer aldı. Yeni sezon Mezarlık dizisinin konusu da oldukça ilgi çekici oldu. İzleyicinin beğenisini toplayan Mezarlık dizisi sabırsızlıkla bekleniyor. Hem izleyiciler hem de oyuncular yayınlanacağı günü heyecan ile bekliyor.

Abdullah Oğuz’un yapımcılığını yaptığı Mezarlık dizisinin konusu şimdiden merak konusu oldu. Heyecanla beklenen Mezarlık dizisinde kadın cinayetleri konu alınacak. Kadın cinayetlerinin ele alındığı Mezarlık dizisinin konusu izleyici tarafından ilgi ile karşılandı.

kako-skw62Lkp7vAAyyIB

Mezarlık Dizisinde Hangi Oyuncular Oynuyor?

Kadın cinayetlerini konu alan Mezarlık dizisi, hikayesi ile şimdiden merak konusu oldu.  Mezarlık dizisinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden başarılı isimler yer aldı. Yeni yapım Mezarlık dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan ünlü isimler Birce Akalay ve Olgun Toker oldu. 37 yaşındaki güzel oyuncu Birce Akalay, kadın cinayetlerinin işleneceği 4’er bölüm halinde ekrana gelecek mini dizide bir polise hayat verecek. Güzel ve başarılı oyuncu Birce Akalay hayranları, Mezarlık dizisinin yayınlanacağı günü heyecanla bekliyor.

37 yaşındaki güzel ve başarılı oyuncu Birce Akalay, geçtiğimiz dönemde Fox TV’ de yayınlanan ve başrollerinde Ali Atay’ın yer aldığı Son Yaz dizisine ikinci sezonda Sare karakteri ile dahil olmuştu. Ancak Son Yaz dizisinin ekranlara beklenmedik bir şekilde veda etmesi Birce Akalay hayranlarını üzmüştü.

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

kako-bfiQC1bCBRjRFP8P

Peki, Mezarlık Dizisi Nerede ve Ne Zaman Yayınlanacak?

Geçen yaz Ay Yapım’ın Netflix için çektiği 'Kuş Uçuşu' dizisinde bir televizyoncuyu canlandıran Birce Akalay, kadın cinayetlerinin ele alındığı Mezarlık dizisinde başrol alacak. Güzel oyuncu Birce Akalay, geçen sezon Babil dizisinde de başarılı bir performans göstermişti. İzleyicileri kendine hayran bırakan Birce Akalay Mezarlık dizisinde de performansı ile konuşulacağa benziyor.

Fox TV’ de ekrana gelen Son Yaz dizisinin final yapmasından sonra bir süre dinlenmekte olan başarılı oyuncu Birce Akalay, gelen projeler içinde yapımcı Abdullah Oğuz’un kadın cinayetlerini ön plana çıkaran Mezarlık dizisini kabul etti. Kadın cinayetlerini ele alacak olan Mezarlık dizisi Dijital ortamda yayınlanacak. Yetenekli oyuncu Birce Akalay da dijital dizinin kadın başrolü olarak kamera karşısına geçecek.

Kadın cinayetlerinin işlendiği yeni yapım Mezarlık dizisi, Abdullah Oğuz’un Çember serisini alan Netflix’te yayınlanacağı tahmin ediliyor. Mezarlık dizisi de Çember’in yazar grubunun kaleme aldığı iddia ediliyor.