Ünlü oyuncu Can Yaman dünyayı fethetmeye devam ediyor. Kariyerini İtalya’da sürdüren Can Yaman, Disney Plus ile rekor bir anlaşmaya imza atmıştı. İngilizce olarak yayınlanacak olan El Turco dizisinin çekimleri başladı. Peki, Can Yaman’ın yeni dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…

Türkiye’nin Avrupa’daki en popüler oyuncusu Can Yaman yeni projeleri ile hayranlarının karşısına çıkmaya devam ediyor. İtalyan Lisesi mezunu olan oyuncu, ana dili gibi hakim olduğu İtalyancası sayesinde İtalya’da önemli projelerde yer aldı. Sadece İtalya’da değil; İspanya ve Fransa’da da geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Can Yaman, şöhretinin zirvesinde bulunuyor.

can-yaman-a-anlamli-odul-45069

Can Yaman, Demet Özdemir ile başrollerini paylaştığı Erkenci Kuş dizisi ile kariyerinde bambaşka bir seviyeye ulaştı. Özellikle kadınların yoğun ilgisi ile karşılaşan başarılı oyuncu Mercedes ve Dolce Gabbana gibi uluslararası firmalarla reklam anlaşmaları imzaladı. Son olarak İtalya’da yayınlanan Viola Come İl Mare dizisinde yer aldı. İtalyanca çekilen dizide Can Yaman’ın ana dili gibi İtalyanca konuşabilmesi büyük beğeni kazanmasını sağladı. 

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

El Turco dizisi İngilizce çekiliyor

Türkiye pazarına giren Disney Plus’un da hedefindeki ilk isim Can Yaman oldu. Ünlü oyuncunun uluslararası arenadaki tanınırlığı nedeniyle yeni dizisinin İngilizce çekilmesine karar verildi. Can Yaman, yeni dizisi El Turco için tüm yaz boyunca yoğun bir çalışma kampına girdi. İngilizce bilmesine rağmen dilini geliştirmek isteyen oyuncu özel dersler aldı. Uluç Bayraktar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu El Turco dizisi için sete çıkıldığı açıklandı.

kadinlarin-tepkisini-ceken-can-yaman-dan-yeni-libido-aciklamasi-681842-5

Ay Yapım tarafından yapımcılığı üstlenilen dizinin çekimleri Budapeşte’de gerçekleştiriliyor. Kerem Deren ve Hazal Çisil Tenim tarafından senaryosu kaleme alınan dizi için yapım ekibi hiçbir masraftan kaçınmıyor. Disney Plus’ta yayınlanacak olan El Turco dizisi, Türkiye ile birlikte tüm dünyada aynı anda gösterime girecek. Can Yaman’ın dizideki partnerinin kim olacağı ise sır gibi saklanıyor.