Ünlü oyuncu Birkan Sokullu yeni dizisi ile ekrana geri dönüyor. Masumlar Apartmanı dizisindeki performansı ile beğeni toplayan Birkan Sokullu’nun yeni dizisi ne zaman başlayacak? Birkan Sokullu’nun partneri kim olacak? İşte detaylar…

Star TV’nin yeni dizisi Ab-ı Hayat için hazırlıklar devam ediyor. Başrollerini Birkan Sokullu ve Hilal Altınbilek’in canlandıracağı dizi için yapım ekibi Fransa’da set kuracak. Türkiye televizyonlarında bugüne kadar işlenmemiş bir konunun ele alınacağı dizi için cast çalışmalarında sona gelindi. Usta oyuncu İpek Bilgin’e kadroda yer alması için teklif götürüldü. İstanbullu Gelin dizisindeki performansı ile seyircinin kalbine adını kazımayı başaran İpek Bilgin’in teklifi kabul ettiği öğrenildi. OGM Pictures tarafından yapımcılığı üstlenilen dizinin senaryosunu Nuran Evren Şit kaleme aldı. 

hilal_altinbilek_kimdir_ve_aslen_nerelidir_hilal_altinbilek_eski_hali_1657092941_5554

Ab-ı Hayat dizisinin konusu nedir?

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

Ab-ı Hayat yani Hayat Suyu dizisinin konusu ise imkansız bir aşk hikayesinin etrafında şekillenecek. Birkan Sokullu tarafından canlandırılacak olan Doğan karakteri bir laboratuvar görevlisi olarak karşımıza çıkacak. 30 yaşında görünen Doğan’ın gerçek yaşı ise 115 olacak. Lakin, Doğan’ın bilimsel keşfi sayesinde yaşı ve görüntüsü arasındaki fark oluşacak. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 4 sezon boyunca Züleyha karakterini canlandıran Hilal Altınbilek ise Birkan Sokullu’nun yeni partneri olacak. Hilal Altınbilek’in hayat vereceği karakterin özellikleriyle ilgili bilgiler ise sır gibi saklanıyor. Ab-ı Hayat dizisinin senaryosu üst üste revize edildi. Senaryonun, Türk seyircisine uygun hale getirilmesi için yoğun çaba gösteriliyor. İpek Bilgin’in de kadroya dahil olması ile birlikte oyuncu kadrosunu genişletecek olan dizi, sezona güçlü bir başlangıç yapmak istiyor. Ab-ı Hayat dizisinin ilk bölümleri Fransa’nın Paris kentinde çekilecek. Romantizmin başkenti Paris’teki sahnelerle ilgili yapım ekibi hazırlıklarını sürdürüyor. Ab-ı Hayat dizisinin Kasım ayı içerisinde ekrana gelmesi planlanıyor. Yayın günüyle ilgili ise henüz net bir bilgi paylaşılmadı.