Kanal D'nin en çok konuşulan dizisi Camdaki Kız dün akşamki bölümüyle rekor kırdı.

Burcu Biricik, Enis Arıkan, Feyyaz Şerifoğlu, Şerif Erol, Hande Ataizi, Devrim Yakut, Tamer Levent, Nur Sürer gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisi dün akşam yayınlann bölümü ile yeni sezonda 10 barajını açan ilk dizi oldu!

Camdaki Kız dizisinde dün akşam Cana ile Alp'in beraberliği öğrenilecek mi heyecanı diziyi tüm gruplarada zirveye taşıdı! Hayri karakterinin dahil olduğu Camdaki Kız dizisi yeni sezonda heyecanını katladı.

Geçtiğimiz sezon dizinin ilk bölümünden itibaren ekranlarda her bölüm tecavüz, şiddet olan diziler varken sosyal medyada bu dizilerin yanında gayet normak olan Camdaki Kız dizisi için ise herkes "Psikolojimizi bozdun asla izlemem" diye tepki gören Camdaki Kız aldığı reytingle cevap vermiş oldu. 

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan Camdaki Kız dizisi Perşembe akşamları rakipsiz olduğunu gösterdi. ATV'de Bir Zamanlar Çukurova, TRT'de Barbaroslar Akdeniz'İn Kılıcı dizilerine karşı büyük bir üstünlük sağlayan Camdaki Kız dizisi dün yayınlanan 16. bölümü ile bu sezonun reytinglerde ilk 10 barajını aşan dizisi unvanını aldı. 

Camdaki Kız dün yayınlana 16. bölümü ile hem Total'de hem AB'de hem de ABC'de birinci oldu. Camdaki Kız dizisi AB'de 10 barajını aştı.

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

ATV'nin Camdaki Kız dizisi ise Total'de 2. AB'de 9. oldu. TRT'nin ses getirmesi beklenen Barbaroslar Akndeniz'in Kılıcı ise TOTAL ve AB'de 3. sırada yetinebildi.