Amerikalı aktör Alec Baldwin yeni filmi Rust'ın çekimlerinde katil oldu! Alec Baldwin, eline aldığı silahla görüntü yönetmenini kazaen öldürdü! "Kurusıkı" sandığı silah gerçek çıktı. Olayla ilgili detaylar merakla araştırılıyor. Alec Baldwin'in kazaen görüntü yönetmenini öldürdüğü anlar ve olayla ilgili tüm bilgiler haberimizde sizlerle...

Dünyaca ünlü Amerikalı aktör Alec Baldwin sette korkunç bir kazaya karıştı! Alec Baldwin, yeni filmi Rust'ın setinde katil oldu! Akıllara durgunluk veren olayda filmin çekimleri esnasında eline aldığı kurusıkı silahın mekanizmasında yaşanan sorundan kaynaklı olarak çıkan mermilerin görüntü yönetmenine ve filmin yönetmenine isabet etmesiyle birlikte görüntü yönetmeni olay yerinde hayatını kaybetti! 

42 yaşındaki görüntü yönetmeni Halyna Hutchins sette hayatını kaybederek aktör Alec Baldwin şoklar içinde kaldı! Olayın ardından polis tarafından sorgulanan Baldwin, sorgu sonrası bitkin halde gözlendi. Baldwin'in olay sonrası gözyaşlarını tutamadığı anlar da objektiflere yansıdı.

rust2

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Olayın kazaen mi olduğu ve olayda kimlerin sorumluluğunun bulunduğu ile ilgili polis soruşturmasının devam ettiği öğrenildi. ABD'li Aktör Alec Baldwin ise serbest bırakıldı. Yaşanan ölüm olayının akabinde yapım şirketi de filmin çekimlerini durdurdu. 

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde! Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde!

Altı çocuk babası, 63 yaşındaki aktör Alec Baldwin, filmde 13 yaşındaki torunu kazara bir cinayetten hüküm giyen kanun kaçağı Rust'ı canlandırıyordu.