Kanal D'nin reytinglerde zirve dizisi Camdaki Kız dizisinde Enis Arıkan hayranları dün akşam ki bölümde hayal kırıklığı yaşadı. Muzo diziden ayrılıyor mu? Enis Arıkan diziden ayrılıyor mu?

Kanal D'nin geçtiğimiz sezon en çok ses getiren yapımlarından biri olan Camdaki Kız dizinde Enis Arıkan krizi yaşanıyor.

Camdaki Kız dizisinin Muzo fanları sosyal medyada son bölüme tepki gösterdi. Enis Arıkan'ın son bölümde sahnelerinin azalarak geri planda bırakılması diziden ayrılıyor mu sorusunu akıllara getirdi.

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

Camdaki Kız dizisidne Muzo karakterini canlandırarak beğeni toplayan Enis Arıkan sahneleri azalınca seyirci tepki gösterdi. Enis Arıkan'ın sosyal medya hesabından da dizinin çekimlerine dair sıkıldığı anları paylaşması akıllara diziden ayrılıyor mu sorusunu getirdi. 

Camdaki Kız Muzo ilerleyen bölümlerde diziden ayrılacak mı? Camdaki Kız romanında Muzo karakterine ne oluyor? Camdaki Kız dizisine Hayri karakterinin gelmesiyle Muzo karakterinin geri planda kaldığı görüldü.

Sosyal medyada dizinin izleyicileri "Enis Arıkan korona falan mı oldu? Hiç doğru düzgün sahnesini görmedik" diye duruma tepki gösterdi.

Camdaki Kız dizisinde Muzo dışından bazı sahnelerde seyirci tarafından beğenilmedi. İşte Camdaki Kız dizisi sosyal medyadan gelenlere göre son bölüm değerlendirmesi;

Ağır, trajik, derin bir akışı ve konusu olan bir dizide Romantik Komedi kıvamında ve buram buram esinlenme kokan bir sahneye gerek var mıydı bilinmez yorumları yapıldı. Nalan’ın babası Adil Bey’in sonunda Nalan’a gerçekleri “senin gerçek annen baban bizler değiliz” diyerek anlattığı sahne öğreniyoruz ki meğerse bir anlık düşünceden ibaretmiş. İzleyiciyi şaşırma ile kızgınlık arasında bırakan bu durum Yazarların mı yoksa konunun mu tükenmişliği olarak yorumlanmalı bunu ilerleyen günlerde göreceğiz. Zira romantik komedilerde bu durum tatlı bir heyecan ve amaca dönük bir espiri katıyor akışa fakat bu tarzda derinlik ve iddalı bir yapımda belli ki değil.

Bu kadar iddalı ve derin bir anlatımı olan diziyi gerek heyecanı gerekse ihtiyacı olan ihtişamı ve özgünlüğü ile doruğa ulaştırmakta en büyük paya sahip iki üç isimden biri olan Muzo karakteri ile izlediğimiz Enis Arıkan’ın sahnelerinin azaltılması ve biraz daha arka plana itilmiş gibi görünmesi haklı olarak seyricinin üzüntü duyduğu bir durum oldu. Yorumlardan da takip edileceği üzere muhteşem biir oyunculuk sergileyen ve diziye konusu kadar derinlik kazandırmayı başaran “en isabetli kast seçimi” dedirten isimlerden olan Enis Arıkan’ın geri planda kaldıkça dizinin sıradanlaşması ve ilgi kaybetmesi beklenilen bir sonuç olacak diye düşünenler azımsanamayacak kadar fazla diye görüyoruz.