Camdaki Kız dizisinde Hayri'nin karısı kim olacak soruları yanıt arıyordu. İddialardan biri Alişan'ın eşi Buse Varol'un olacağı yönündeydi ancak Hayri'nin eşinin oyuncu Sahra Şaş olacağı kulislerde konuşuluyor! Sahra Şaş kimdir? Sahra Şaş dizileri?

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız dizisinde bu sezon merakla beklenen Hayri rüzgarı esmeye devam ediyor. 

Burcu Biricik, Enis Arıkan, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Nur Sürer, Hande Ataizi, Selma Ergen, Tamer Levent gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisinde bu sezon merakla beklenen şoför Hayri rolü ile Cihangir Ceyhan dahil olmuştu. Camdaki Kız dizisinde şimdide Hayri'nin eşi kim olacak merak konusu oldu. 

Gülseen Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde Hayri'nin eşi merak konusu olmuştu. Hatta geçtiğimiz günlerde bu rol için Alişan'ın eşi Buse Varol olduğu bazı sitelerde iddia edilmişti. Ancak kulislerde aldığımız biligilere göre bu ismin Sahra Şaş olduğu konuluyor.

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu

Camdaki Kız romanında Hayri'nin evli olduğu biliniyor. Dizide de ilerleyen bölümlerde Hayri'nin karısının dahil olacağı öğrenildi. Peki Hayri'nin eşini canlandıracağı söylenen Sahra Şaş kimdir?

Sahra Şaş ve Cihangi Ceyhdan daha önce de Alev ALev dizisinde beraber rol amışlardır. Peki Sahra Şaş kimdir? Sahra Şaş nereli? Sahra Şaş kaç yaşında? Sahra Şaş hangi dizilerde oynadı?

Sahra Şaş Kimdir?

Sahra Şaş 1994 yılında İstanbul'da doğmuştur. Aslen Kürt kökenlidir. 2013 yılında Tatar Ramazan adlı dizi ile ilk televizyon dizisi deneyimini yaşamıştır.

Daha sonra Çoban Yıldızı, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Aşkın Dili Yok, Kadın, Adını Kalbime Yazdım, Bizim Hikaye, Alev Alev adlı dizilerde rol almıştır. 

Sahra Şaş 1.65 metre boyunda ve 54 kilodur.

YER ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER

Bizim Hikaye

Martı

Kadın

Çoban Yıldızı

Kösem Sultan

Aşkın Dili Yok

Tatar Ramazan

Alev Alev