Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız son yayınlandığı bölümde Nalan'ın sahnesi ABD yapımı ünlü Gossip Girl dizisindeki sahneyi hatırlattı.

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer, Devrim Yakut, Tamer Levent, Selma Ergenç, Enis Arıkan, Hande Ataizi gibi isimlerin buluştuğu Camdaki Kız dizisi yeni bölümü ile bu akşam ekranlara geldi. 

Bu sezonun 10'lu reytinglere ulaşan ilk dizisi olan Camdaki Kız 19. bölümü ile bu akşam ekranlara geldi. Dizide yine heyecan doruktaydı.

FD75SeEWQAIvMNy

Geçtiğimiz hafta Sedat babasına rest çekmiş şirket hisselerini Cavit'e satmıştı. Son sahnede ise Sedat, Nalan'a boşanmak istediğini "Ben sana layık değilim" diyerek söylemişti.

FD75SpFWYAMv-XR

Sedat, Cana ile yurt dışına kaçma planları kurarken Nalan'da artık zincirlerini kırmaya başladı. Ağır darbe alan Nalan Feride Hanım'ın yasaklarını delmeye başladı. 

Camdaki Kız yeni bölümünde Nalan'ın değişim rüzgarı vardı. Feride Hanım'ın işkencelerinden hala korkan Nalan bu bölüm gördüğü kabuslar karışında daha fazla dayanamadı ve gece kalkıp bir koca pastayı kıtlıktan çıkmış gibi yedi.

FD8B8EeXoA0A2tp

Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın pasta yeme sahnesi akıllara Gossip Girl dizisinde Blair'in da depresyona girip pasta yemesini hatırlattı.    

6c04b0610caae752dd4b33d3473350ff

Nalan ilk yasağı pasta yiyerek deldi. Bakalım gelecek bölümlerde Nalan'ı daha ne türlü değişimler bekliyor olacak?

Bulimia1