Bülent Şakrak kimdir? Bülent Şakrak haberleri nelerdir? Bülent Şakrak hakkında bilinmeyen ve merak edilen nelerdir? Bülent Şakrak hakkında özel bilgileri merak ediyor musunuz?

26 Ağustos 1977, İstanbul doğumlu olan başarılı oyuncu Bülent Şakrak 1996 yılından beri tiyatro sahnelerinde olan usta bir isim. Tiyatro ve sinema oyuncusu olan isim aynı zamanda başarılı bir sunucu ve seslendirme sanatçısıdır da.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bölümünde eğitim gören Bülent Şakrak, Müjdat Gezen Tiyatrosu’nda da eğitim alan oyuncu Kenter Tiyatrosu’nda görev alan oyuncu 2004 yılından beri Kent Oyuncuları’nın kadrosundadır.

BÜLENT 5

Cimri’den 7 Kocalı Hürmüz’e, Hababam Sınıfı’ndan Macbeth’e kadar birçok toyatro yapımında yer alan başarılı isim, Sinema dünyasında ise; Eyvah Eyvah’tan Son Mektup’a, 72.Koğuş’tan Abimm’e kadar onlarca filmde rol almıştır.

Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödüllerinde “Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu” ödülüne layık görülen ve VIII. Lions Tiyatro Ödüllerinde “En İyi Komedi Erkek Oyuncu” ödülünü alan Tiyatro ve Sinema Sanatına çok fala emek vermiş Bülent Şakrak’ın rol aldığı TV dizilerini saymıyoruz bile.

BÜLENT 1

2006-2010 yıllarında evli olduğu Özge Borak ile ayrılığı günlerce konuşulan ve o dönemde hayranları tarafından çok fazla destek gören Bülent Şakrak 5 sene sonra “Aşkın Kanunu” dizisinde aşık olduğu rol arkadaşı Ceyda Düvenci ile çok daha güzel bir evliliğe imza atmıştır. Sıcacık bir aile ortamındaki enerjileri taşıp hayranlarına kadar uzanan çiftin evlilikleri imrenilerek takip ediliyor.

BÜLENT ŞAKRAK HAKKINDA ÇOK ÖZEL

Özcan Deniz ve Özgü Namal'lı Kızıl Goncalar dizisi ilk tanıtımı bu akşam yayınlanıyor Özcan Deniz ve Özgü Namal'lı Kızıl Goncalar dizisi ilk tanıtımı bu akşam yayınlanıyor

Ailesindeki ve ekranlardaki yüksek enerjisi ve pozitifliği sorulduğunda çocukluğunu ve gençliğini orta-gelir sınıfının bile altında olan bir ortamda geçirdiğini belirten Bülent Şakrak o dönemlerde bile neşesini kaybetmeyen bir ailenin genlerini taşımasına bağlıyor bu durumu.

BÜLENT 3

Çocukluğundan beri filmlerdeki Münir Özkul- Adile Naşit ailesi tadında kalabalık ve şen bir aile hayali kurduğunu birçok yerde dile getiren Bülent Şakrak’ın bunu başardığını mutlulukla görüyor, okuyor ve dinliyoruz.

Özellikle Demet Evgar,Okan Yalabık, Hazal Kaya ve Ali Atay ile uzun dönem ve yakın arkadaşlıkları bilinen oyuncu özellikle eşine yani Ceyda Düvenci’ye olan aşkını her fırsatta her yerde dile getirmesi ile biliniyor. 

Misafirfffffff

Sempatik ve usta oyuncunun ekranlardaki son projesi ile FOX TV ekranlarında yeni başlayacak olan dizi Misafir. Başrollerini Bülent Şakrak'ın aynı zamanda yakın arkadaşı da olan Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un paylaştığı dizi bilindiği üzere bir Kore yapımı olan Oasis dizisinin Türkiye uyarlaması.