FOX TV’in yeni dizisi Misafir Tunç kimdir? Misafir Tunç’u hangi oyuncu oynuyor? Berk Yaygın kimdir? Berk Yaygın kaç yaşında? Berk Yaygın biyografisi? Berk Yaygın oynadığı diziler? Berk Yaygın sevgilisi kim? Berk Yaygın ne mezunu?

Fox TV’nin Perşembe akşamları Kanal D’nin Camdaki Kız dizisine rakip olarak ekranlara getireceği Misafir dizisi konusu ve kadrosu ile gündemde. Bir Kore yapımı olarak bilinen Oasis dizisinden uyarlanan Misafir dizisinden aslında gün seçimi nedeni ile çok fazla bir reyting başarısı beklenmiyor. Daha doğrusu yorumlar ve beklentiler bu yönde. Fakat konusu ile dikkatleri çekmeyi başarmış görünüyor.

Arda Sarıgün’ün yönetmen koltuğunda olduğu yapımda başarılı isim Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy başrollerde olacak. Ozan Dolunay, Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Atamgüç ve Beren Gençalp gibi isimler de yer alıyor. 

FOX TV’nin Perşembe akşamı yeni dizisi olan Misafir’in konusu ise Mutlu bir aile ve 3 çocuk sahibi olan ve ani bir ölüm ile eşini kaybeden bir baba ve polis (Erdem) ile travmalarla dolu olan bir çocukluk geçiren genç intahara kalkışan ve Erdem tarafından kurtarıldıktan sonra geçmişini saklamak için hafızasını kaybetmiş yalanını söyleyen bir kadının (Gece) kesişen hayatı.

Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu! Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu!

berk-yaygin

Misafir dizisi Tunç kimdir? Misafir Tunç’u hangi oyuncu canlandırmaktadır? Misafir dizisindeki Tunç’un gerçek adı ne? 

Gece Karakteri ile Hazal Kaya’nın Erdem Karakteri ile Buğra Gülsoy’un başrollerini paylaştığı Misafir dizisinde Tunç karakterini ise Berk Yaygın canlandırıyor.

Berk Yaygın kimdir? Berk Yaygın nereli? Berk Yaygın kaç yaşında? Berk Yaygın hangi dizilerde rol aldı? .

berk-yaygin-nereli

BERK YAYGIN  KİMDİR?

1983 İstanbul doğumlu oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. İlk oyunculuk deneyimleri tiyatro sahnelerinde başlamıştır. Televizyonda ise ilk olarak reklamlarla görev almıştır.

Berk Yaygın 2016 yılında avukat Eymen Akbal ile evlenmiştir.

Berk Yaygın’ın daha önce rol almış aldığı projeleri merak ediyorsanız;

2019 – Şampiyon (TV Dizisi)

2017 – Dolunay (TV Dizisi)

2016 – Seviyor Sevmiyor (TV Dizisi)

2014 – Güllerin Savaşı (TV Dizisi)

2013 – Sürgün (Sinema Filmi)

2012 – Eve Düşen Yıldırım (TV Dizisi)

2011 – Yangın Var (Sinema Filmi)

2011 – Bir Günah Gibi (TV Dizisi)

2010 – Mükemmel Çift (TV Dizisi)