Kanal D’nin çarpıcı senaryosu ile geçtiğimiz sezon iddialı yapımlarından olan dizilerinden Camdaki Kız’da nihayet büyük sorun çözüldü.

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu

İkinci sezona damgasını vuracak olan Hayri karakterinin kim olduğu netleşti.  Hayri karakteri üzerinde uzun süredir tartışılıyordu. Hayri karakterini, Cihangir Ceyhan ile anlaşma sağlandı, Şoför Hayri karakteri Camdaki Kız’ın ikinci sezonunda hikayenin seyrini değiştirecek bir karakter olacak. Hayri’nin ilgisi karşısında etkilenecek olan Nalan (Burcu Biricik) aslına bakarsan üzgün olan evliliğini sonlandırarak Hayri’nin peşinden gidecek. Üstelik Hayri’nin kuması olmaya kabul ederek.

Yalılarda, büyük özenle  büyütülen Nalan, kaba saba ve eğitimsiz biri olan Hayri’nin gecekondusunda, ilk karısı ve çocuklarıyla beraber yaşamaya başlayacak.

Birinci sezonun son bölümünde ellerini gördüğümüz Hayri karakterini hangi oyuncunun oynayacağı konusunda belirsizlik yaşanmış ve bu belirsizlik uzun süre aşılamamıştı. Hayri’yi kimin canlandıracağı bir türlü belirlenememiş, dizinin ikinci sezonu Hayri olmadan çekimlere başlamıştı. Ancak sıkıntı nihayet çözüldü ve şirketinin uzun süreden beri müzakere halinde olduğu Cihangir Ceyhan’la anlaşma sağlandı. En son Show TV’de gösterilen Alev Alev dizisinde seyrettiğimiz Ceyhan, yeni sezonda karşımıza Camdaki Kız’ın Hayri’si olarak çıkacak.

Hayri’nin karısını oynayacak isim ile alakalı ise henüz net bir anlaşma yok. Daha önce birkaç oyuncunun kimin olacağı henüz netlik kazanmamıştı.

Sevilen oyuncu Engin Şenkan ile Ozan Buz’da Camdaki Kız dizisinin kadrosunda yer alan isimlerden biri oldu. Usta oyuncu Engin Şenkan’ın enişte olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Ozan Buz ise, dizinin başrol oyuncusu Feyyaz Şerifoğlu’nun canlandırdığı Sedat karakterinin arkadaşı olarak dizide yer alacak.

Hayri karakterini oynayacak oyuncunun adı belirlendi, izleyiciler şimdi ,se Camdaki Kız’ın ikinci sezonunda olacaklara odaklandı. İlk sezonu büyük yankı uyandıran Camdaki Kız dizisinin, ikinci sezonu izleyiciler tarafından merak içinde bekleniliyor.