Ünlü manken Çağla Şikel'in adı bir süre önce Hadise'nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım ile anılmıştı. Oyuncu Kaan Yıldırım ile sevgili olan Çağla Şikel'in şu an kiminle birlikte olduğu merak ediliyor. Çağla Şikel ve Kaan Yıldırım'ın ayrılıp ayrılmadığı soruluyor. Çağla Şikel ve Kaan Yıldırım ayrıldı mı? Çağla Şikel'in yeni sevgilisi kim? Çağla Şikel kiminle birlikte?

42 yaşındaki güzel model Çağla Şikel'in adı yaz ayından beri Kaan Yıldırım ile anılıyordu. Bir dönem Hadise ile deli divane aşk yaşamış olan Kaan Yıldırım'ın ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz'den ayrılır ayrılmaz soluğu Çağla Şikel'de alması çok konuşulmuştu. Kaan Yıldırım'ın Hadise'den ayrıldıktan sonra Çağla Şikel ile sevgili olması görenleri oldukça şaşırtmıştı. Ünlü model Çağla Şikel ve Kaan Yıldırım'ın hala birlikte olup olmadığı, sevgili olup olmadıkları merak ediliyor.

34 yaşındaki başarılı ve yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım eski eşinden ayrıldıktan sonra aşkta aradığını bulamadı. Başarılı ve güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile 3 sene evli kalan Kaan Yıldırım, Ezgi Eyüboğlu ile ayrıldıktan sonra ünlü şarkıcı Hadise ile aşk yaşamaya başlamıştı. Hadise'den ayrıldıktan sonra aşkı Çağla Şikel'de bulan Kaan Yıldırım ve Çağla Şikel'in ayrılıp ayrılmadıkları merak edildi. Öte yandan Çağla Şikel'in yeni sevgilisi kim soruluyor. Çağla Şikel kiminle birlikte?

Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor! Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor!

kako-edWabzsjW64rU8gA

Çağla Şikel ve Kaan Yıldırım Ayrıldı Mı?

Başarılı ve ünlü model Çağla Şikel ile Hadise'nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım'ın aşk yaşadığı iddia edilmişti. Çağla Şikel, Kaan Yıldırım ile hakkında çıkan aşk iddialarını yalanlamıştı. Alaçatı'da samimi görüntüler sonrasında Çağla Şikel, Kaan Yıldırım ile çıkan aşk iddialarına; "Hiç öyle bir şey yok. Kaan'la sadece arkadaşız, aramızda öyle bir şey olma ihtimali de yok" açıklamasını yapmıştı.

kako-IRVQVahBvfCFbumu

Çağla Şikel'in Yeni Sevgilisi Kim?

Dün akşam saatlerinde ünlü model Çağla Şikel yanında bir erkekle görüntülendi. Çağla Şikel'in Cumartesi gecesi beraber vakit geçirdiği ve sonrasında yine birlikte olduğu adamın kim olduğu merak edildi. Çağla Şikel'in yeni sevgilisi kim soruları da haliyle gündeme geldi. Ünlü model Çağla Şikel'in ünlü şarkıcı Emre Altuğ ile ayrıldığından beri adı pek fazla kişiyle anılmıyor. Hayatındaki insanları açıklamayan ve basına görüntü vermeyen Çağla Şikel, yaz aylarında oyuncu Kaan Yıldırım ile görüntülenmişti.

Yazın Kaan Yıldırım ile tatil yaparken görüntülenen Çağla Şikel'in Kaan Yıldırım ile olan beraberliği fazla sürmedi. Kaan Yıldırım ile sonrasında görüntülenmeyen Çağla Şikel dün gece biriyle görüntülendi. Çağla Şikel'in yanındaki gizemli kişinin kim olduğu merak edildi. Çağla Şikel'in yanındaki gizemli kişinin bir an olsun Çağla Şikel'i yalnız bırakmadığı ve elini tuttuğu görüntülendi.

1-6

Çağla Şikel Kiminle Birlikte?

Bir dönem ünlü şarkıcı Emre Altuğ ile deli divane aşk yaşayan ve evlenen Çağla Şikel'in Emre Altuğ ile boşandığından beri adı birileyle anılmıyor. Çağla Şikel'in Emre Altuğ'dan 2 tane erkek çocuğu var. Çocuklarıyla mutlu olduğunu söyleyen ünlü model Çağla Şikel, hayatıma biri girse bir çocuğum daha olsun sözlerini kullanmıştı. Çağla Şikel'in kiminle birlikte olduğu da merak ediliyor.

Çağla Şikel eğer hayatında emin olduğu biir olursa elinden tutup kameraların karşısına geçip açıklama yapacağını söyledi.