Youtuber Damla Altun ve sevgilisi Uğur Şengül geçtiğimiz günlerde ayrıldı. 9 yıllık ilişkilerini bitiren Damla Altun ve Uğur Şengül birlikte bir video çekerek ayrıldıklarını açıkladılar. Damla Altun'un Uğur'dan ayrıldıktan sonraki değişimi ve davranışları ise konuşuluyor. Damla Altun'un ayrılık sonrası depresyonda olduğu düşünülüyor. Uğur'dan ayrılan Damla Altun mutsuz mu, neden ağlıyor?

9 senelik ilişkilerini ortak verilen bir kararla bitirme kararı alan Damla Altun ve Uğur Şengül cephesinden ses gelmese de takipçileri yakın mercek altında ikiliyi inceliyor. Hem Damla Altun hem de Uğur Şengül ayrıldıktan sonra iyi gibi görünmeye çalışsa da ikisinin de mutsuz olduğu gözlerden kaçmıyor. Damla Altun'un Uğur'dan ayrıldıktan sonra yaşadığı değişimler ve davranışları ise takipçilerinin dikkatini çekti. Damla Altun'un Uğur'dan ayrıldıktan sonra ne olduğu merak ediliyor.

Çok uzun yıllardır birlikte olan ve son 2-3 senedir birlikte aynı evde yaşayan Uğur Şengül ve Damla Altun'un evlenmeleri beklenirken ayrılmaları duyanları şok etmişti. Son dönemlerde yan yana görünmeyen Damla Altun ve Uğur Şengül'ün ayrıldıklarını takipçileri fark etmişti. Damla Altun'un son dönemlerde yaşadığı değişimler ve üzgün halleri ise takipçilerinin dikkatini çekti. Damla Altun'un sadece reklam içerikleri paylaşıp kendi hayatından çok bir şey paylaşmaması ise Damla Altun'un depresyonda olduğunu ve üzgün olduğunu sakladığı iddialarını doğurdu.

Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi! Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi!

kako-fDETGcASE8Hc4eNg

Damla Altun Depresyonda Mı?

Ünlü Youtuber Damla Altun ve kendi gibi Youtuber olan sevgilisi Uğur Şengül'ün ayrılması takipçilerini çok üzdü. Takipçileri tarafından artık evlenmeleri beklenen Damla Altun ve Uğur Şengül'ün ayrılması şok etkisi yarattı. Hem Uğur'un hem Damla'nın ayrılık sonrası kendilerini toplayamamaları ve rol yaparak mutlu gözükmeleri ise dikkatlerden kaçmıyor.

Ekran Resmi 2021-11-07 15.36.36

Damla Altun Neden Ağlıyor?

Ünlü sosyal medya fenomeni Damla Altun'un eskisine kıyasla daha az paylaşım yapması ve hikaye paylaşması takipçilerinin dikkatinden kaçmıyor. Ünlü youtuber Damla Altun'un bu sabah attığı instagram hikayesi ise kafaları karıştırdı. Story sayısı oldukça azalan Damla Altun'un bugün attığı story de ağlaması ise takipçilerini şaşırttı. Damla Altun'un neden ağladığı merak konusu oldu.

Damla Altun'un anne ve babasının ziyaret ettiği kareleri hikayesinde paylaşması dikkat çekti. Ailesinin sürpriz yaparak gelmesi sonucu gözyaşlarına boğulan Damla Altun'un neden ağladığı merak edildi. İlaç gibi geldi ailemin gelmesi dese de Damla'nın asıl üzülme sebebinin ne olduğu merak edildi. Damla Altun'un Uğur ile ayrılığından sonra kendisini henüz toplayamadığı düşünülüyor.

kako-AAc0jU90ErRdAgrP

Damla Altun Sevgilisi Uğur Şengül'den Sonra Ne Halde?

Birlikte yaşadıkları evlerinde 3 kedi ile hayatlarını sürdüren Damla Altun ve sevgilisi Uğur Şengül'ün ayrılık sonrasında hala normale dönemedikleri görülüyor. Bir yandan Damla Altun'un ayrılık sonrası imaj değiştirip, ev düzeni değiştirmesi ve kendisine hediyeler alması dikkat çekiyor. Diğer taraftan ise Uğur Şengül'ün yeni eve çıkması, arabesk şarkılar söylemesi ve Damla Altun'a gönderme yapması gözlerden kaçmıyor.

Birbirlerini severek ayrılan Damla Altun ve Uğur Şengül'ün ayrıldığının kısa süreceği düşünülüyor. Birbirlerine alışan çiftin biraz ayrı kalarak ilişkilerindeki sorunları ve alışmışlığı düzelteceği umut ediliyor. Evlilik haberi beklerken ayrılık haberi gelen Uğur Şengül ve Damla Altun çiftinin barışma haberi büyük bir heyecanla bekleniyor.