Ünlü şarkıcı Emre Altuğ ile ayrıldıktan sonra hayatına kimseyi almayan güzel manken Çağla Şikel’in aşk orucunu bozduğu iddia edildi. Şikel’in işletmecideniz Şahin ile yakınlaştığı söylendi. Şahin ile çıkan aşk iddialarına Şikel açıklama yaptı. İşte detaylar…

43 yaşındaki güzel manken Çağla Şikel 2008 yıllında ünlü şarkıcı Emre Altuğ ile evlenmişti. Mutlu bir evliliği olan Şikel’in Kuzey ve Uzay Tuncer adında iki de oğlu var. Ancak 2015 yılında ünlü Şikel ve Altuğ çifti ayrılık kararı aldı. Başarılı manken çok iyi bir anne olmasının yanında güzelliği ile de dikkatleri çelmeyi başarıyor. Emre Altuğ’dan ayrıldıktan sonra Şikel’in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Şikel’in ünlü işletmeci Deniz Şahin ile aşk yaşadığı söylendi.

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde! Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde!

8_1280x720-12

Çağla Şikel İle Deniz Şahin Sevgili Mi?

Ünlü manken Çağla Şikel genellikle iş hayatı ile gündeme geliyor. Başarılı mankenin fiziği görenleri kendine hayran bıraktırıyor. İki çocuk annesi olmasına rağmen karın kasları ile oldukça formda görünüyor. Öte taraftan Şikel oyunculuğu ile de adından söz ettirmişti. Bir zamanlar Show TV ekranlarında yayınlanan Cennet Mahallesi dizisinde Sultan karakterine can vermişti. Dizide Sultan’ın Ferhat ile olan aşkı anlatılıyor fakat Ferhat ile Sultan, Sultan’ın annesi Pembe’nin zengin damat takıntısından dolayı bir türlü kavuşamıyor. Ferhat karakterine de ünlü şarkıcı Alişan canlandırmıştı.

Yakın arkadaşı ünlü şarkıcı Alişan ile rol aldığı Cennet Mahallesi dizisinde Sultan karakterine can veren Çağla Şikel oyunculuğu ile de herkesi kendine hayran bıraktı. Show TV ekranlarının en çok sevilen ve izlenen dizileri arasında yer alan Cennet Mahallesi dizisi yayınlandığı akşam dizi severleri ekrana kilitlemeyi başarıyordu. Şikel, hem mankenliği hem de oyunculuğu ile dikkat çekmişti.

3_1280x720-114

Çağla Şikel’den Beklenen Açıklama Geldi!

43 yaşındaki başarılı oyuncu ve manken Çağla Şikel, 2008 yılında ünlü şarkıcı Emre Altuğ ile görkemli bir düğün yaparak dünya evine girmişti. Mutlu bir birlikteliğin ardından ilişkilerini nikah masasına taşıyan ünlü çiftin mutlu bir evliliği vardı. Çiftin Uzay Tuncer ve Kuzey adında iki tane de çocukları var. Ancak Şikel ve Altuğ çiftinin mutlulukları uzun sürmedi. Ünlü çift 2015 yılında boşanma kararı aldı.

2015 yılında eşi Emre Altuğ’dan ayrıldıktan sonra aşk orucunu bozmayan Çağla Şikel gündeme bomba bir konu ile geldi. İddialara göre Şikel aşk orucunu bozmuştu. İddialara göre sık sık Erciyes’e giden ünlü manken Çağla Şikel, burada bulunan ünlü bir otelin sahibi Deniz Şahin ile yakınlaşmıştı. Güzel model Şikel’in 34 yaşındaki Deniz Şahin ile otelde sarmaş dolaş dans ettiği söylenmişti. Ayrıca Deniz Şahin, Manchester Üniversitesi’ndeki eğitimini tamamladıktan sonra Maastricht Üniversitesi’nde master yaptı. Öte taraftan Şahin’ in ismi daha önce de ünlü isimler ile anılmıştı. Ünlü işletmeci Deniz Şahin Melisa Döngel ile aşk yaşamıştı. Ünlü model Çağla Şikel, Deniz Şahin ile aşk yaşadığı yönünde çıkan haberlere cevap verdi. Şikel, turizmci Deniz Şahin ile aşk yaşadığı söylentilerini yalanladı.