Ünlü komedyen Cem Yılmaz yeni bir aşka yelken açtı. Cem Yılmaz yeni sevgili ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Başarılı komedyen Cem Yılmaz’ın Rüya Demirbulut ile sevgili oldukları iddia edildi. Öte taraftan Rüya Bulut’un kim olduğu da merak konusu oldu.

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

Standa-up sanatçısı Cem Yılmaz en son ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamıştı. Uzun zamandır kimse ile anılmayan Cem Yılmaz yeni bir aşka yelken açtı. Yılmaz yeni aşkı ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Oyuncu Rüya Demirbulut ile Cem Yılmaz’ın sevgili oldukları iddia edildi. İkiliden konu ile ilgili herhangi bir açıklama gelmezken Rüya Demirbulut’un kim olduğu da merak konusu oldu. İşte bütün detaylar haberimizde…

3_1280x720-113

Cem Yılmaz’ın Yeni Sevgilisi Kim?

48 yaşındaki ünlü oyuncu Cem Yılmaz aşk hayatı ile sık sık magazin gündeminde yer alıyor. Cem Yılmaz ünlü sunucu, şarkıcı, oyuncu ve köşe yazarı Defne Samyeli ile de bir ara aşk yaşamıştı ancak aşkları kısa sürmüştü. Defne Samyeli’den sonra ünlü karikatürist Cem Yılmaz güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Serenay ile olan ilişkisi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ancak Yılmaz ve Sarıkaya çiftinin ilişkileri de uzun sürmedi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz en son başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamıştı. Serenay’dan sonra uzun zamandır aşk hayatı ile gündeme gelmedi. Yılmaz’ın bugünlerde ismi güzel oyuncu Rüya Demirbulut ile anılmaya başlandı. Demirbulut ile Yılmaz çiftinin aşk yaşadığı iddia edildi. İkilinin yeni bir aşka adım attığı magazin gündemine bomba gibi düştü. İddialara göre 48 yaşındaki Cem Yılmaz ile sevgilisi 27 yaşındaki Rüya Demirbulut aynı evde yaşıyormuş. İkili arasındaki yaş farkı da gözlerden kaçmadı.

5_1280x720-73

Cem Yılmaz ile Rüya Demirbulut Sevgili Mi?

Standa-up sanatçısı ünlü komedyen Cem Yılmaz yeni sevgilisi Rüya Demirbulut ile magazin gündeminde yer aldı. Demirbulut ile Yılmaz çifti sosyal medya hesaplarında birbirini de takip etmeye başlamış. Cem Yılmaz yeni sevgilisi ile magazin gündeminde yer aldı. Konu ile alakalı Yılmaz ve Demirbulut çiftinden herhangi bir açıklama yapılmadı.

Ünlü çapkınlar lisetesinin en üst sıralarında yar alan ünlü oyuncu, başarılı komedyen Cem Yılmaz’ ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Defne Samyeli’den sonra Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan Cem Yılmaz bu defa, Erşan Kuneri dizisinde rol verdiği 27 yaşındaki Rüya Demirbulut ile aşk yaşamaya başladığı söylendi.  Yılmaz ve Demirbulut çiftinin aynı evi paylaştığı iddia edildi. Ayrıca Yılmaz sevgilileri ile aralarındaki yaş farkını da umursamıyor.

Cem Yılmaz, daha önce yaş ile ilgili bir muhabirin “ İbrahim Selim’in programında bir açıklamanız vardı Jennifer Lawrence 29 yaşında bana küçük gelir ama Serenay Hanım 28 yaşında” sorusuna “Sen nüfus müdürlüğünden misin?” şeklinde cevap vermişti.

Uzun zamandır aşk hayatı ile gündeme gelmeyen Cem Yılmaz bu defa gönlünü kendinden 21 yaş küçük Rüya Demirbulut’a kaptırdığı söylendi. Geçtiğimiz gün görüntülenen ikili bir mekanda baş başa yemek yedikten sonra Yılmaz’ın Levent’teki evine girerken görüntülenmişti. Cem Yılmaz, gazetecilerin “Yeni ilişkiniz hayırlı olsun yanınızdaki hanımefendiyi tanıyamadık, neler söylemek istersiniz?” sorusuna “Yeni ilişkiniz hayırlı olsun yanınızdaki hanımefendiyi tanıyamadık, neler söylemek istersiniz?” şeklinde cevap verdi.

Cem Yılmaz ve Rüya Helin Demirbulut, Erşan Kuneri setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüştüğü söylendi. Rüya Demirbulut, 1995 yılında İstanbul’da doğdu. Demirbulut, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuş. Öte taraftan Rüya Demirbulut, Yılmaz’ın yakın arkadaşları arasında yer alan ünlü oyuncu Ozan Güven ile beraber Taxim oyununda da rol alıyor. 27 yaşındaki başarılı oyuncu Rüya Demir bulut oyunculuğunun yanında güzelliği ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.