Burcu Esmersoy’un yeni sevgilisi Nazım Akmandil’in kim olduğu merak konusu. Nazım Akmandil’in ne iş yaptığı ve kaç yaşında olduğu konuşuluyor. Burcu Esmersoy’un Yeni Sevgilisi Nazım Akmandil Kimdir?

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, uzun bir aradan sonra ilk defa yeni bir ilişkiye yelken açtı. Televizyonların vazgeçilmez yüzlerinden olan ünlü sunucu Burcu Esmersoy’un sevgilisinin kim olduğu merak konusu oldu. Güzel sunucu Burcu Esmersoy’un yeni sevgilisi Nazım Akmandil’ in kim olduğu, ne iş yaptığı ve kaç yaşında olduğu merak konusu oldu.

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

5_1280x720-12

Burcu Esmersoy’un Yeni Sevgilisi Nazım Akmandil Kim?

Güzel sunucu Burcu Esmersoy, geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisi ile bir mekân çıkışı görüntülenmişti. Ardından başarılı sunucunun sevgilisinin Nazım Akmandil olduğu öğrenildi. Televizyon dünyasının vazgeçilmez isimlerinden olan ünlü oyuncu Burcu Esmersoy, uzun bir aradan sonra yeni bir aşka yelken açtı.

2019 yılında 43 yaşındaki iş insanı Berk Suyabatmaz’ dan boşanan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, neredeyse iki yıldır kimse ile anılmamıştı. Uzun bir aradan sonra yeni bir aşka yelken açan Burcu Esmersoy’ un hayranları da yeni sevgilisini merak etti.

2_1280x720-22

Peki Burcu Esmersoy’ un Yeni Sevgilisi Nazım Akmandil Ne İş Yapıyor?

2019 yılında boşandığı iş insanı Berk Suyabatmaz’ dan sonra uzun bir süre aşk hayatına ara veren ünlü sunucu Burcu Esmersoy bu sefer aşkı buldu. Yeni aşka yelken açan güzel sunucu Burcu Esmersoy son güneler de sevgilisi ile oldukça mutlu görünüyorlar. Yılbaşı gecesini birlikte geçirecek olan güzel çiftin ne tür bir etkin yapacağı ya da nereye gideceği hayranları tarafından merak edildi.

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy’ un yeni sevgilisi Nazım Akmandil, güzel sunucuya çok iyi geldi. Güzel sunucu Burcu Esmersoy’ un iki yıl gibi uzun bir aradan sonra yeni bir aşka yelken açmış olması mutlu edici oldu.

Başarılı televizyon sunucusu ve yetenekli oyuncu Kamile Burcu Esmer’un yeni sevgilisi Nazım Akmandil’ in ailesi de hayranları tarafından merak edildi. Babası Hasan Akmandil, annesi Nesli Akmandil ve kız kardeşi Nur Akmandil olan Nazım Akmandil ile güzel sunucu Burcu Esmersoy aşk yaşamaya başladı. Nazım Akmandil’ in ailesinin bu yeni aşka nasıl baktığı ise şimdiden merak edilenler arasında yer aldı.

Güzel sunucu Burcu Esmersoy’un sır gibi sakladığı yeni sevgilisi Nazım Akmandil’ in cep telefonlarına yüklenen oyunların yazılımları yaptığı öğrenildi. İş insanı Nazım Akmandil’ in Türkiye’ de mobil oyun sektörünün öne çıkan şirketlerinden birinin kurucu ortağı olduğu öğrenildi.

İş insanı Nazım Akmandil ile ünlü oyuncu Burcu Esmersoy arasındaki yaş farkı da gözlerden kaçmadı. 45 yaşındaki Burcu Esmersoy’ un 30 yaşındaki yeni sevgilisi Nazım Akmandil’in ile arasında 15 yaş fark dikkat çekti. Aralarında 15 yaş olan Burcu Esmersoy ve Nazım Akman çiftinin yıl başında ne yapacaklarına dair açıklamaya baktığımız zaman ünlü oyuncu Burcu Esmersoy “Benim bilgim yok. Sevgilime teslim oldum. O nereye götürmek isterse oraya giderim” şeklindedir.

45 yaşındaki sunucu Burcu Esmersoy ile 30 yaşındaki yazılımcı, iş insanı yeni sevgilisi Nazım Akmandil bir mekan çıkışında görüntülenmişlerdi. Ünlü sunucu ve güzel oyuncu Burcu Esmersoy ilişkisi ile alakalı "Bu ilişki bana çok iyi geldi. Sanki uzun yıllardır birlikteymişiz gibi hissediyorum" şeklinde açıklama yaptı.