Ülkemizde Covid-19 etkileri hala devam ederken dizi setlerinde de üzücü haberler gelmeye devam ediyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve izleyiciler tarafından büyük bir heyecan ile beklenen Barbaroslar Akdeniz'ın Kılıcı dizisinin başrol oyuncularından da kötü haber geldi.

TRT 1 ekranlarının en çok sevilen dizilerinden biri olan "Barbaroslar Akdeniz'ın Kılıcı" dizi setinden üzücü haberler ardı ardına gelmeye devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ nın yaptığı son açıklamalardan da anlaşılacağı üzere Omicron varyantı Avrupa’dan sonra ülkemizde de yayılmaya başlandı. Hatta açıklamalarının devamında Bakan Koca kalabalık illerde vakaların yüzde 10’dan fazlası omicron kaynaklı olduğunu açıkladı. Hal böyleyken dizi setlerinde de kötü haberler gelmeye başladı.

2_1280x720-21

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Dizisinde Korona Paniği!

Avrupa’dan sonra ülkemizde de yayılmaya başlayan omicron varyantı insanlarda tekrardan panik yarattı. Günlük vaka sayısının tekrardan 20 binin üzerine çıkması ile dizi setlerinde de koronavirüsün yaygınlaştığı haberleri gelmeye başladı.

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizi setinde de koronavirüs paniği sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, sosyal medya hesabı olan Instagram’ dan yaptığı paylaşım ile koronavirüse yakalandığını ilan etmişti.

TRT 1’ in yüksek bütçeli sezon dizisi olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı izleyicilerine üzücü haberler gelmeye devam ediyor. Büyük bir heyecan ve ilgi ile izlenen Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisini başrol oyuncularından Engin Altan Düzyatan’ dan sonra dizinin iki oyuncusunun daha koronavirüs testleri pozitif çıktı.

3_1280x720-20

Üç Başrol Oyuncusundan Kötü Haber Geldi!

Omicron varyantının ülkemizde yayılmaya başlaması ile ülkemizde tekrardan vaka sayısının arttığını görüyoruz. Avrupa’ yı etkisi altına alana omicron varyantı hızla yayılmaya devam ediyor. Bundan dolayı ülkemizde koronavirüs etkileri hala devam ediyor. Dizi setlerinden de üzücü haberler gelmeye başlandı.

Geçtiğimiz hafta Kanal D ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran dizisi Yargı’da da başrol oyuncusu Pınar Deniz’in koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Ayrıca Evlilik Hakkında Her Şey’den de Yiğit Kirazcı’nın ardından Kanunsuz Topraklar dizisinin oyuncuları Doğaç Yıldız ve Başak Parlak’ ın da koronavirüs test sonucu pozitif çıkmıştı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin izleyicisini üzecek haber geldi. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde üç başrol oyuncusu koronaya yakalandı. Sevilen dizinin üç başrol oyuncusunun test sonuçları pozitif çıkınca sete ara verilmek zorunda kalındı.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan sosyal medya hesabı Instagramdan açıklama yaparak koronaya yakalandığını açıkladı. Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan “dün yapılan covid testimin sonucu maalesef pozitif ve süreci evde dinlenerek geçiriyorum. Son günlerde benimle temasa geçmiş olan herkes lütfen test yaptırsın” şeklinde açıklama yaparak temaslı kişilerin test yapması çağrısında bulundu.

42 yaşındaki ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan’ ın ardından iki başrol oyuncusunun daha test sonucu pozitif çıktığı doğrulandı. Ünlü oyuncu Düzyatan’ dan sonra rol arkadaşları Ulaş Tuna ve Cemre Gümeli’ nin de koronavirüs test sonuçları pozitif çıktı. Her üç başrol oyuncusunun durumları hayranları tarafından merak konusu oldu. Sağlık durumları iyi olan üç başrol oyuncusu evde karantinaya alındı. Dizi setine ara vermek zorunda kaldılar. İzleyici üç başrol oyuncusunun karantinaları bittikten sonra ekrana döneceği günü sabırsızlıkla bekliyor.

33 yaşındaki başarılı oyuncu Ulaş Tuna Astepe ve güzel oyuncu Cemre Gümeli’ nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. İki oyuncunun da evde karantinası devam ediyor. Başarılı oyuncu Ulaş Tuna Astepe ve 28 yaşındaki yetenekli oyuncu Cemre Gümeli’ nin geçtiğimiz ay sosyal medyada paylaştıkları fotoğraf sonrası birbirine yakışan ikilinin sevgili oldukları iddia edilmişti. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin izleyicileri oyuncuların iyileşeceği günü bekliyor.