Game of Thrones’u da geçti, daha birçok ülkede izleneceği kesin. Sen Çal Kapımı kaç ülkede gösterimde? Sen Çal Kapımı hangi rekoru kırdı?

FOX TV ekranların unutulmaz dizisi, final yapıp gelen taleplerle tekrar başlatılan, ekranlarda son bölümüne kadar büyük bir hayran kitlesi tarafından merakla izlenen dizisi Sen Çal Kapımı yine gündemde.

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu

İki ay önce son finalini yaparak ekranlara veda eden Ayşe Üner Kutlu’nun hikayesine sahip olduğu başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in yer aldığı romantik komedi Türk yapımı dizinin vedası da muhteşem olmuştu.

a2-3

Game of Thrones’u da geçti, daha birçok ülkede izleneceği kesin. Sen Çal Kapımı kaç ülkede gösterimde? Sen Çal Kapımı hangi rekoru kırdı?

Türk Televizyon tarihine geçen dizi bir gün içerisinde 9 milyona yakın tweet atılan dizi olarak Game of Thrones’un 7.8 milyonluk dünya tweet rekorunu da kırmıştı. Son gelen habere göre ise dizi 85 ülkeye satılmış durumda.

1a5

MF Yapım ve Asena Bülbüloğlu yapımcılığında gerçekleşen dizinin senaristleri Ayşe Üner Kutlu, Deniz Gürlek, Melek Seven olurken, yönetmenliğini ise Altan Dönmez yapmıştı.

Evlilik Hakkında Herşey, İlişki Durmu:Karışık, Çocukluk, Öğretmen, Kadın gibi birçok başarılı projenin sahibi olduğunu düşününce bu başarının en büyük sahiplerinden bir tanesi kesinlikle MF Yapım diyebiliriz. Hande Erçel ve Kerem Bürsin'i dünyaya taşıyarak bir üst basamağa taşıyan yapım şirketinin diğer dizilerini de yazı sonunda paylaşıyor olacağız.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in başrolünde olduğu dizi oyuncu ekibinde ise, Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter, Elçin Afacan, Başak Gümülcinelioğlu Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Sinan Albayrak, Sinan Helvacı, Sina Özer gibi değerli isimler bulunuyordu.

1a4

Meraklılarına bu başarının arkasında olan MF Yapım’a ait Dizi Listesini de aşağıda sunuyoruz.

Anne

Aşk Ağlatır

Baba Candır

Bir Aşk Hikayesi

Bir Litre Gözyaşı

Bir Umut Yeter

Çocukluk

Evlilik Hakkında Her Şey

Gülümse Yeter

İlişki Durumu: Karışık

Kadın

Kalp Atışı

Mucize Doktor

Mahkum (Yeni Dizi)

Öğretmen

Sen Çal Kapımı

Seven Ne Yapmaz