Fox TV’nin yeni dizilerinden Kanunsuz Topraklar yeniliğe gitmek zorunda kaldı. Kanunsuz Topraklar neden değişikliğe gitti? Kanunsuz Topraklar’ın yaşadığı korku ne? Kanunsuz Topraklar final yapacak mı?

Fox TV’nin en fazla bütçeli yapımlarından olarak Eylül ayında büyük beklentilerle ekrana getirdiği Kanunsuz Toraklar son dönemde yaşanılanlarla güçlü rakiplerin karşısında zor durumda kaldı.

Faruk Teber'in yönetmen koltuğunda olduğu Kanunsuz Topraklar’ın senaryosu ise Zülfü Yücel tarafından yazılıyor. Dizinin kostümlerini ise Aynur Torun hazırlıyor. Herhangi bir uyarlama olmayan hikâye tamamen özgün bir hikâye olması ile de merak uyandırıyor.

kanunsuz2

 Kanunsuz Topraklar neden değişikliğe gitti? Kanunsuz Topraklar’ın yaşadığı korku ne? Kanunsuz Topraklar final yapacak mı?

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrol oyuncusu Uğur Güneş'in başrolünde olduğu dizide Esra Bilgiç ve Necip Memili’ye; Murat Daltaban, Kaan Taşaner, Doğaç Yıldız, Eylül Su Sapan, Serdem Paçal, Hazar Motan, Onay Kaya, Mine Şenhuy Teber, Ezgi Çelik , Onuryay Evrentan, Derinsu Akkuş, Bora Sivri, Mustafa Dinç, Hakan Aydın, Arif Diren, Şekip Taşpınar, Soner Türker, Doğaç Gözüdeli, Umay Anadolu Kaboğlu, Mısra Tüfek, Rana Kayacan, Hür Can Davran, İhsan İlhan ve Ali Erkazan gibi önemli isimler de bilindiği üzere yer alıyor.

1939 yılında kömür şehri Zonguldak’ta bir kasabada madenci bir işçinin düzene isyanı ve bu isyanı yönelttiği ailenin kızı ile yaşadığı aşkı konu alan dizinin ilk bölümleri gerecekten Zonguldak’ta çekilmiş daha sonra set İstanbul’a taşınmıştı.

kanunsuz4

Özellikle konusundan dolayı zaruri olan prodüksiyonu gereği yüksek bir bütçe ile ekranlara gelen Kanunsuz Topraklar son dönemdeki reyting savaşlarından en çok etkilenen yapımlar arasında.

Başrollerinde Esra Bilgiç ve Uğur Güneş’in yer aldığı Kanunsuz Topraklar, dizileri gözünü kırpmadan harcayan FOX TV ekranlarında olmasından ayrı, arkasında bekleyen birçok yeni yapım olmasından ayrı, yüksek bütçesinden ayrı olarak korkar duruma gelmiş bulunmakta.

kanunsuz5

Sezona yüksek reytingler ile giriş yapan Kanunsuz topraklar ilerleyen haftalarda güçlü rakipleri karşısında başarısını sürdüremeyip reytinglerde düşüş yaşadı.

Artarda düşük reytingli dizlerin ekrandan kaldırılması kararını hızlıca alan FOX TV’nin özellikle yüksek bütçesi ile dikkat çeken Kanunsuz Topraklar içinde aynı kararı verebileceği yönündeki endişe yapımcı şirketi düşündürüp bazı kararlar almaya itti.

Kanunsuz Toprakların 10 Kasım 2021 tarihli bölümü ekranlara gelmemiş ve merak konusu olmuştu. Son alınan haber ile dizinin son bölümünün yayınlanmamasının nedeni anlaşıldı.

kanunsuz3

Dizinin çekimlerine yönetmen ve senarist değişikliği sebebi ile bir süre ara verilmiş. Faruk Teber ayrılmış yerine ise Kayıp Şehir, Asi, Kavak Yelleri, Paramparça ve Zalim İstanbul’dan kolaylıkla hatırlayacağımız usta isim Cevdet Mercan gelmiş.

Yeni bir yönetmen ve senarist ile bu akşam yepyeni bir bölüm ile ekranlara gelecek Kanunsuz Topraklar dizisinin bu değişiklikten nasıl etkileneceği merak konusu.