Britney Spears nişanlısı Sam Asghari ile evlendi. Spears’ıın ilk eşi Jason Alexander cep telefonundan canlı yayın açıp düğünü bastı!

Britney Spears nişanlısı Sam Asghari ile evlendi! Çiftin 100 kişilik davetli listesi bulunan düğününe davetsiz bir misafir baskın düzenledi!

Görüp görülebilecek en büyük şöhrete henüz genç yaşında ulaşan Britney Spears ailesi, arkadaşları ve menajerleri tarafından darbe üzerine darbe yiyerek oldukça zor günler geçirmişti. 

5f3d8d96cdf25a001e84e4db

Geçtiğimiz aylarda daha yeni babasına karşı açtığı vasilik davasını kazanan Britney Spears dün nişanlısı Sam Asghari ile dün akşam evlendi. 

Düğüne sadece 100 kişilik bir davetli katıldı. Düğüne Spears’ın üzerinden hala para kazanmak derdinde olan ve kızlarını görülmemiş bir bunalıma sokan annesi, babası ve kız kardeşi davet edilmedi.

rs_634x828-200820090745-634-Britney-Spears-Jason-Alexander-JR-82020

Ancak Spears'ın yüzü yine gülmedi. Mental sağlığı yerinde olmayan yıllardır büyük bir buhran geçirtilen Britney Spears'ın düğününü ilk eşi Jason Alexander Instagram’da canlı yayın açıp bastı.

Alexander düğünün yapılacağı yere baskın düzenledi ve "Britney nerede? Onun ilk kocasıyım. Düğünü basmaya geldim" diye bağırmaya başladı.

Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi! Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi!

Jason Alexander kısa bir süre sonra tutuklandı.