ATV'nin 4 sezondur ekranlara gelen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan Hekim Müjgan Hanım Melike İpek Yalova yeni dizi Mahkum'da ekranlara gelecek.

4 sezondur ATV ekranlarında Perşembe akşamları reytinglerde zirve savaşı vermeyi başaran Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılan oyuncular bir bir yeni diziylde dönüyor.

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

Geçtiğimiz sezon başrol oyuncularının ayrılması ile şok etkisi yaratan Bir Zamanlar Çukurova dizisindena ayrılan Melike İpek Yalova ara vermeden ekranlar dönmeye karar verdi. 

Bir Zamanlar Çukruova dizisinde Müjgan karakterine hayat veren Melike İpek Yalova Fox tv ekranlarında seyirci ile buluşacak olan Mahkum dizisinin kadrosuna dahil oldu. 

MF Yapım'ın Güney Kore'den uyarladığı Mahkum dizisine Melike İpek Yalova da dahil oldu. Yönetmen koltuğuhnda Volkan Kocatürk’ün oturduğu Mahkum dizisinde çok varlıklı bir aile olan Yesariler üyesi Büge karkateri için daha önce Bade İşcil'le görüşülmüştü. 

Karakterin sahibi Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılan Melike İpek Yalova oldu.

Onur Tuna'nın başrolünde yer alacağı Mahkum dizisinin kadrosunda İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Altan Gördüm ve Hayal Köseoğlu gibi isimler yer alıyor. 

MAHKUM DİZİSİ KONUSU

Güney Kore'den uyarlanan Mahkum dizisinde bir savcının hapisanede uyanmasını konu alıyor. Bir sabah hapisanede uyanan savı hapishaneye nasıl girdiğinden habersiz bir şekilde hiçbir şey hatırlamayarak uyanır. Ailesini öldürme suçundan idam cezası aldığını öğrenen savcı neler olduğunu hatırlamak için savaş verip kendini aklamak zorundadır.

MAHKUM DİZİSİ OYUNCULARI

Mahkum dizisinin kadrosunda şimdilik Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Altan Gördüm, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu gibi isimler kesinleşti.