Başarılı oyuncu Bestemsu Özdemir, sekiz aylık bir aradan sonra setlere geri dönüyor.

Üstelik başrol oynayacağı kişi de oldukça sevilen bir oyuncu olan Murat Yıldırım. Bestemsu Özdemir çok yakında yeni filmi Yer Eksi İki ile kamera karşısına geçecek.
 Bestemsu Özdemir rol aldığı ard arda iki dizisinin de reyting savaşlarına yenik düşmesinin ardından bir filmle setlere dönüyor.  Geçtiğimiz kış sezonunda ilk kez "Akrep" dizisinde ve yaz sezonunda ATV'de yayınlanan "İkimizin Sırrı" dizisinde rol alan Bestemsu Özdemir, üst üste iki hayal kırıklığı yaşadı.  Özdemir, bu iki dizinin reytinglerde kötü performans göstermesi ve erken final yapması nedeniyle setlere ara verdi.

Başarılı oyuncu yaklaşık sekiz ay sonra yeni projesine karar verdi.  Bestemsu Özdemir, Yer Eksi İki filminin başrolünü üstlendi.  Özdemir, bu projede Murat Yıldırım ile başrol paylaşacak.

Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti! Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti!

Netflix'te kısa süre önce vizyona giren Yolun Açık Olsun filminin senaristi Hakan Evrensel'in senaryosunu yazdığı film, yazarın aynı isimli kitabından uyarlanıyor.  Yer Eksi İki kitabı, Güneydoğu Anadolu bölgesindeki üç farklı insanın hayat hikayelerini anlatıyor.  Bir gazeteci, yerel halktan bir gencin ve karakol komutanının hayat hikayelerinin terör olaylarıyla kesiştiği anlatılıyor.

Kış sezonunda Show TV'de yayınlanan Aziz dizisiyle ekranlara düşen Murat Yıldırım, dizinin sezon finalinden kısa bir süre sonra Yer Eksi İki filminin setinde olacak. Murat Yıldırım filmde Tayfun Yüzbaşı adlı bir karakol komutanını canlandıracak.

Bir süre önce paylaşılan bir mesajda Murat Yıldırım'ın da bu filmde Aziz'deki rol arkadaşı Simay Barlas ile birlikte oynamak istediği yazıyordu.  Ancak görünen o ki bu haber gerçeğe ulaşmadı.  Yapımcılığını Orgino Medya-Mustafa Cihat Durmuş'un üstleneceği filmin yönetmenliğini Ozan Uzunoğlu üstlenecek.
Bir ajansa kaydolan ve Mavi'ye modellik yapan Özdemir, kısa bir süre sonra modelliği bıraktı.  Menajer Cem Tatlıtuğ ile tanıştıktan sonra oyunculuk eğitimi almış ve ilk oyunculuk deneyimini 2012 yılında Araf Zamanı ve Sakarya Fırat dizileri ile kazandı.  Peki Bestemsu Özdemir kimdir?  Bestemsu Özdemir kaç yaşında, nereli? estemsu Özdemir'in işi ne?  Bestemsu Özdemir'in hayatı ve biyografisi nedir?  Detaylar yazımızın devamında…
Bestemsu Özdemir Kimdir?
20 Nisan 1922 yılında doğan Bestemsu Özdemir, İstanbul’da doğmuştur. Türk sinema ve dizi oyuncusudur. 
Bir ajansa kaydolan ve Mavi'ye modellik yapan Özdemir, kısa bir süre sonra modelliği bıraktı. Menajer Cem Tatlıtuğ ile tanıştıktan sonra oyunculuk eğitimi almış ve ilk oyunculuk deneyimini 2012 yılında Araf Zamanı ve Sakarya Fırat dizileri ile kazanmıştır. Kara Para Aşkı, Anneler Anneler, Meryem ve Ege Hamsisi, Tabula Rosa, Sana Dönüyoruz ve Güvercin gibi projelerde yer aldı.


 Bestemsu Özdemir'in yeni sevgilisi

Avukatlık yapan Nail Gönenli, Bestemsu Özdemir’in eski sevgililer listesinde yer alıyor. Bir dönem beraberlik yürüten ikili, mutluluklarını sergilemekten çekiniyorlardı. Bebek'te bir mekanda samimi bir şekilde görüntülenen ikili, çekimler sırasında birbiri ardına patlayan flaşlarla paniğe kapılarak yüzlerini gizlemeye çalıştı.  Bu mekanda yakalanan çift daha sonra ayrılarak Emirgan'da bir gece kulübüne gitti.
Avukata gönlünü kaptırdıktan bir süre sonra ayrılan Bestemsu Özdemir, bu kez ismi bilinmeyen genç ve yakışıklı bir adamla mekandan ayrılırken magazin basınına yakalandı.  Bu sırada heyecanlanan gizemli yakışıklıya "Zaten kaçtılar hadi" diyerek onu sakinleştirmeye çalıştı.