Son olarak Kara Tahta Dizisiyle ekranların karşısına çıkan Furkan Andıç, bu dizideki rolü ve performansı ile büyük bir beğeni toplamıştı.

Başarılı oyuncu almış olduğu yeni bir kararla yine alkışı hak etti ve önemli bir tepki verdi. Furkan Andıç da erkek şiddetine karşı, tepkisini koyan oyuncular kervanında yer aldı.
Ekranların en sevilen yüzlerinden Furkan Andıç, Çatı Katı Aşk dizisinin ardından, ara verdiği setlere TRT 1 ' de yayınlanan, Kara Tahta dizisi ile geri dönüş yaptı. Furkan Andıç’ın başrolü Miray Daner’le paylaşmış olduğu Kara Tahta dizisi reytinglere yenildi. Son olarak dizinin finaline karar verildi.

Kara Tahta Dizisi Değişik Bir Deneyim Oldu! 

Kendisi için çok farklı bir deneyim olan Kara Tahta dizisi oyuncunun da yeniden gündeme gelmesini sağladı. Şimdiye kadar genel olarak romantik komedilerde başrol oynayan ünlü oyuncu dramlarda da ne kadar iyi bir performansı olduğunu gösterdi ve dizideki rolü ile izleyicilerden büyük bir beğeni topladı.

Furkan Andıç almış olduğu son kararla da izleyicilerin bir kere daha gönlünü kazandı. Vogue dergisine verdiği röportajda açıklamalar yapan Furkan Andıç, bundan böyle erkek şiddetini barındıran işlerde yer almayacağı ve farklı işlerde çalışacağını söyledi. Böylelikle Furkan Andıç da dizilerde kadına şiddete tepki veren oyuncular arasında yerini aldı.

Berk Atan' da Tepki Vermişti

Datça'da Mesut Yar ve Demet Akalın rüzgarı Datça'da Mesut Yar ve Demet Akalın rüzgarı

Güzel Köylü dizisinde ki performansı ile büyük bir çıkış yapan ünlü oyuncu Berk Cankat’ da dizilerde kadına şiddet olmasına çok sert tepki gösteren oyuncular arasında yer alıyor. Sosyal medya hesabından yapmış olduğu bir yazı ile senaristlere çok kızan Berk Cankat şöyle yazmıştı: “Senaryo diye gönderdiğiniz bu çöp yığınlarından kazanacağınız her kuruş, size haram olsun inşallah! 2021’in yarısı bile daha bitmeden 182 kadın şiddete uğramış ve siz hala yüzsüz bir şekilde senaristim diye dolanıyorsunuz. Çok yazık” ifadelerine yer vermişti.
Yazdığınız senaryo da daha 50’nci sayfa bile bitmeden, kadına şiddet, taciz, tecavüz, hayvan öldürme, kumalık olayı ve daha birçok çirkinlik normalleştiriliyor. O, doğru bile kullanmadığınız ana dilinizle çok güzel bir senaryo hazırlamışsınız. Bravo! “Seyirci böyle şeyleri gerçekten çok seviyor. Bu işler daha iyi satılıyor, bunlar daha çok izleniyor, değil mi? Siz de kendinize göre haklısınız. Kimileri için para kazanma da her yol mubah nasıl olsa. Ben bu işlerde yokum kardeşim” açıklamaları uzun süre gündem de yer aldı. Ünlü oyuncu Furkan Andıç’ da verdiği röportajda bundan sonra kesinlikle bu tarz İşler de yer almayacağını açıkladı. 

Kara Tahta Dizisinden Kadına Şiddete Tepki

TRT 1’ de ekranlara gelen ve izleyici karşısına çıkan Kara Tahta dizisi geçtiğimiz akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Dikkatleri üzerine çeken dizi de Miray Daner tarafından oynanan Irmak karakteri dün başarı ve alkış topladı. Kara Tahta dizisinin son bölümünde Miray Daner' in söylediği sözler ile seyirci kitlesi büyük bir beğeni gösterdi.  Dizinin yayınlanan son bölümünde Türkiye’de meydana gelen kadın şiddet ve cinayetlerine dikkat çeken Irmak karakteri sarf ettiği sözler ile magazin gündeminin ilk sıraların da kendinden ve diziden söz ettirdi. Büyük alkış topladı. 

Son dönemlerde özellikle kadın ve erkek oyunculardan kadına şiddet içeren projeler ile ilgili tepki yağmaya başladı. Birçok kişi bundan böyle şiddet içeren diziler de yer almayacağını dile getirdi. Son olarak verdiği röportajda Furkan Andıç’ da bu kervana katıldı.