Geçmiş yıllarda Kanal D ekranlarında yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisinde Bihter ve Behlül karakterine hayat veren ünlü oyuncular Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ 14 yıl aradan sonra aynı yapımda rol alacağı iddiası ile gündeme bomba gibi düştü. İkilinin yıllar sonra buluşuyor olmasına binlerce yorum yağdı.

Sevilen diziler arasında yer alan Aşk-ı Memnu dizisinde Behlül ve Bihter karakterine can veren başarılı oyuncular Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ’ un yıllar sonra aynı yapımda rol alacağı iddiası hayranlarını heyecanlandırdı. Bu iddia ile gündeme gelen ikiliden konu ile alakalı herhangi bir açıklama gelmedi.

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

6_1280x720-25

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ Yıllar Sonra Aynı Projede Buluşuyor!

Uzun zaman önce Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Aşk-ı Memnu dizisinde Bihter ve Behlül karakterlerine hayat veren yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile güzel oyuncu Beren Saat’ in küs olduğu iddiası ara ara gündeme gelirken bu söylentileri yalanlar nitelikte bir haber gündeme düştü. Ünlü oyuncuların yeni bir proje için 14 yıl aradan sonra bir araya geleceği iddia edildi.

14 yıl aradan sonra ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’ in ismi yepyeni bir proje ile anılıyor. İkilinin yıllar sonra yeni bir proje ile bir araya gelecek olması iddiası sevenlerini heyecanlandırdı. Tatlıtuğ ve Saat ikilisinden konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Bu iddia ile ikilinin küs olduğu söylentileri de yalanlanmış oluyor.

Yakışıklı ve başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ birden fazla projede çalışmaya da devam diyor. Tatlıtuğ Gülseren Budaycıoğlu’ nun Kral Kaybederse romanından uyarlama olan aynı isimli dizide de başrol oyuncu olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Öte taraftan Tatlıtuğ şu günlerde Onur Saylak’ ın Nuh Buldu isimli filminde de başrolde yer alıyor.

5 1280 720-1

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat Küs Mü?

38 yaşındaki başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile güzel oyuncu Beren Saat’ in yıllar sonra aynı projede buluşacağı iddia edildi. İkiliden herhangi bir açıklama gelmezken öte taraftan küs oldukları da konuşuluyordu. Ancak bu iddia ile ünlü oyuncuların küs olmadığı anlaşılıyor. İkilinin sevenleri ikilden gelecek açıklamayı sabırsızlıkla bekliyor.  

Başarılı oyuncu Beren Saat ve yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ yıllar önce Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve en çok sevilen, izlenen dizisi olan Aşk-ı Memnu da Bihter ve Behlül karakterlerini canlandırmıştı. İklinin 14 yıl aradan sonra tekrar aynı projede yer alacağı gündeme bomba gibi düştü.

14 yıl aradan sonra ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat’ in yeni proje için bir araya geleceği söyleniyor. İkilinin hayranları bu iddia ile oldukça heyecanlandı. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ bir sinema filminde başrolü paylaşacakları iddia edildi. İddialara göre film New York’ta çekilecek ve netflix’ te yayınlanacak.