Senaryosunu İbrahim Büyükak’ın kaleme aldığı İlginç Bazı Olaylar dizisinin ikinci sezonu izleyici ile buluşacağı günü heyecanla bekliyor. Dizinin hem yayın günü belli oldu hem de ilk fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde gizli…

Ünlü oyuncu İbrahim Büyükak’ ın imzasını taşıyan İlginç Bazı Olaylar dizisinin ikinci sezon yayın günü belli oldu. İzleyici tarafından sabırsızlıkla beklenen dizinin ilk tanıtım filmi de yayınlandı. Exxen’ de izleyici ile buluşacak olan İlginç Bazı Olaylar dizisi hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile heyecanlandırdı.

2_1280x720-13

İlginç Bazı Olaylar İkinci Sezon Geliyor!

38 yaşındaki ünlü oyuncu İbrahim Büyükak’ ın kendi hayatından kesitlerin olduğu İlginç Bazı Olaylar dizisinin ikinci sezonu dizi severleri heyecanlandırdı. Dizisinin ikinci sezonu heyecanla bekleniyor. İlginç Bazı Olaylar dizisinin hem konusu hem de oyuncu kadrosu oldukça beğenildi. Dizinin yayınlanan fragmanı ile heyecan doruklara ulaştı.

İlk sezon büyük ilgi toplayan İlginç Bazı Olaylar dizisinin ikinci sezonu merakla bekleniyor. Dizinin senaristi İbrahim Büyük da yeni sezon hakkında konuştu. Birinci sezonda izleyiciyi ters köşe yaptıklarını belirten ünlü oyuncu İbrahim Büyükak, “İkinci sezonu da bitirdik, daha eğlenceli bölümler geliyor” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu Büyükak diğer projelerinden de bahsetti. Büyükak, “yeni bir sinema filmi projem var, Antalya’da çekeceğiz” açıklamasında bulundu.

3_1280x720-12

İlginç Bazı Olaylar İkinci Sezon Yayın Günü Belli Oldu! Fragman Yayında!

Ünlü oyuncu İbrahim Büyükak’ ın kendi hayatında kesitlerin olduğu İlginç Bazı Olaylar dizisinin yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Dizinin ikinci sezon tanıtım filmi de yayınlandı. Dizi hem konusu bakımından hem de oyuncu kadrosu açısından büyük ilgi topladı. Birinci sezonu da oldukça beğenilen dizinin ikinci sezonu da şimdiden insanlara ekranlara kilitleyeceğe benziyor.

Senaryosunu İbrahim Büyükak’ ın kaleme aldığı İlginç Bazı Olaylar dizisinin yeni fragmanı yayınlandı. İlk sezonu büyük beğeni toplayan dizi, 4 Mart 2022 tarihinde yeni bölümleri ile Exxen’ de yayında olacak. Yapımcılığını Kutu Film ve Nulook Production’ ın yaptığı, yönetmenliğini ve senaryosunu oyuncu İbrahim Büyükak’ ın üstlendiği İlginç Bazı Konular dizisinin ilginç bir hikayesi var.

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

Sevilen dizide kariyerine yeni bir yol çizmeye çalışan İbrahim Büyükak’ ın her bölüm yaşayacağı yeni maceralar bulunuyor. İlk projesi olan Büyükak’ ın dizide kendi hayatından esinlendiği de biliniyor. Dizinin oyuncu kadrosu da oldukça büyük ilgi topladı. Dizide İbrahim Büyükak, Özgür Emre Yıldırım, Melis Babadağ, Özgür Turhan, Duygu Karaca, Nursena Yılmaz ve Meral Çetinkaya gibi birbirinden kıymetli oyuncular yer aldı.