Star TV'nin yeni dizisi Benim Hayatım dizisi bugün ilk bölümünü yayınladı. İlk bölümü yayınlanan Benim Hayatım dizisi izlendi mi izlenmedi mi merak ediliyor. Benim Hayatım dizisi reytingleri nasıl araştırmalara başlandı. 1. bölüm sonuyla dikkat çeken Benim Hayatım dizisi tuttu mu, devam edecek mi? Benim Hayatım 1. bölüm!

Yeni sezon Eylül'de başlasa da hala başlamaya devam eden ve başlayacak olan yeni diziler var. Yeni başlayan dizilerden biri de Benim Hayatım dizisi oldu. Star TV ekranlarının yeni dizisi Benim Hayatım 31 Ekim Pazar akşamı ilk bölümünü yayınladı. İlk bölümünü yayınlayan Benim Hayatım dizisinin konusu, oyuncuları, karakterleri ve senaryosu merak edildi. Peki, Benim Hayatım dizisi izlendi mi merak edildi. Benim Hayatım dizisi reyting sonuçları nasıl, reyting aldı mı? Benim Hayatım dizisi devam edecek mi, tutar mı?

kako-9vWewI0zARPvoqWj

Benim Hayatım Dizisi İzlendi Mi?

Başrollerind eçok sayıda sevilen ve başarılı ismin yer aldığı Benim Hayatım dizisi ilk bölümünü yayınlayarak yayın hayatına başladı. Olaylı sahneleri, akıl almaz senaryosu ile Benim Hayatım dizisi yayın hayatına iddialı bir giriş yaptı. İlk bölümünü yayınlayan ve izleyici ile buluşan Benim Hayatım dizisinin izlenip izlenmediği ise merak ediliyor. Dizi daha biter bitmez sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

kako-lWSXlI3Jngu8K7HUkako-lWSXlI3Jngu8K7HU

Benim Hayatım Dizisi Reytingleri Nasıl?

Yapımcılığını BVB yapım'ın üstlendiği Benim Hayatım dizisi yayın hayatına bomba bir giriş yaptı. Sadettin Tolan ile Ali Buhara Mete'nin senaryosunu yazdığı Benim Hayatım dizisi senaryosu ile izleyicinin aklını almayı başardı. Seyircisine deyim yerindeyse akıl tutulması yaşatan Benim Hayatım dizisinin reyting sonuçları da merak ediliyor. Reytingleri merak edilen Benim Hayatım dizisinin izlenip izlenmediği, devam edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Orkun Çatak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Benim Hayatım dizisi özellikle final sahnesi ile dikkat çekti. 1. bölüm sonu sahne finaliyle izleyicinin ağzını açık bırakan Benim Hayatım dizisinin genel olarak izlenip izlenmediği ise merak edildi. Yine yeni başlayan Yargı dizisiyle aynı günde yayınlanan Benim Hayatım dizisi, izleyicisini Yargı'ya kaptırsa da iyi bir izlenme aldı. Peki, Benim Hayatım dizisi tuttu mu, tutar mı? Benim Hayatım dizisi devam edecek mi yoksa final mi yapacak?

kako-E3zcFnUe8ttZE393

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu

Benim Hayatım Tuttu Mu? Devam Edecek Mi?

Aşk, komedi ve dram türündeki Türk yapımı dizi Benim Hayatım, izleyenlerin merak ettiği diziler arasına girdi. Başrollerini Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak paylaştığı Benim Hayatım dizisinin tutup tutmadığı merak ediliyor. Yeni dizi Benim Hayatım'ın tutmazsa final mi yapacağı da soruldu. Benim Hayatım dizisi için henüz final yapma durumu söz konusu değil. Benim Hayatım dizisinin 2-3 bölüm yayınlandıktan sonra işleyişinin belirleneceği söylendi.

Benim Hayatım dizisinin ilk 4 haftayı atlatması ve gelen reyting sonuçları dizinin kaderini belirleyecek. Yeni dizi Benim Hayatım dizisinin sosyal medyada hakkında konuşulmaya başlandı. Bir grup izleyici diziyi başarılı bulurken diğer bir taraf ise erkenden final yapmak zorunda kalacağını düşünüyor. İlerleyen günlerde hangi grup izleyici haklı göreceğiz.

Benim Hayatım Dizisi Hangi Kanalda ve Hangi Gün Yayınlanıyor?

Yeni başlayan dizilerden olan ve ilk bölümünü yayınlayan Benim Hayatım dizisi hangi kanalda yayınlanıyor ve yayın günü ne zaman merak edildi. Benim Hayatım dizisi Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Star TV'de yayınlanan Benim Hayatım dizisi Pazar akşamları saat 20:00'de yayınlanıyor. Benim Hayatım dizisi her hafta Pazar günü Star TV'de izleyicisi ile buluşacak.