Ünlü oyuncu Esra Bilgiç instagram hesabından isyan etti. Esra Bilgiç'in sosyal medya hesabından yeter artık diyerek isyan ettiği paylaşımlar kime ve neden merak edildi. Esra Bilgiç olayı ne? Esra Bilgiç kime kızdı? Esra Bilgiç'in göndermeli paylaşımları kime?

Diriliş Ertuğrul dizisindeki Halime Sultan rolüyle büyük bir ün yakalayan ve izleyici tarafından sevilen Esra Bilgiç'in son yaptıkları yok artık dedirtti. Ünlü oyuncu Esra Bilgiç'in kavga olaylarından sonra ise yaptığı instagram hikaye paylaşımları kafaları karıştırdı. Güzel oyuncu Esra Bilgiç'in instagram paylaştığı göndermeli ve isyan ettiği paylaşımlar kime ve neden merak edildi. Esra Bilgiç olayı ne? Ne oldu?

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

kako-TVzNPvCMV00OLuc8

Esra Bilgiç Olayı Ne?

29 yaşındaki oyuncu Esra Bilgiç, çekimleri beş gün süren reklam filminin çekimleri boyunca çıkardığı zorluklar nedeniyle gündeme geldi. Bir Pakistan firmasının reklam yıldızı olan Esra Bilgiç istedikleri olmayınca deliye döndü. Reklam çekiminde karavanına istediği vitaminlerin gelmemesi üzerine Esra Bilgiç set çalışanlarına zor anlar yaşattı. Vitaminleri gelmeden karavandan çıkmayacağını ve sete çıkmayacağını söyleyen Esra Bilgiç, set çalışanlarını şoke etti.

kako-puld5mQEvFK7VBwZ

Esra Bilgiç Kime Kızdı?

Esra Bilgiç ile ilgili çıkan set sorunu haberleri sonrasında ünlü oyuncu sessizliğini bozdu. Kendisi ve sette çıkardığı kaprisli olaylar hakkında daha fazla sessiz kalamayan Esra Bilgiç'te açıklama geldi. Güzel oyuncu set kavgası olaylarına sert bir dille gönderme yaptı. 29 yaşındaki güzel oyuncunun atarlı giderli instagram paylaşımları karşısında herkesin kafası karıştı.

Esra Bilgiç'in instagramdan paylaştığı sitem dolu hikaye paylaşımı kafaları karıştırdı. Esra Bilgiç'in kime kızdığı merak edildi. Esra Bilgiç'in atarlı giderli sözleri ve kızgınlığının hakkında çıkan set kavgası ve kapris haberlerine olduğu düşünüldü. Esra Bilgiç'in paylaştığı atarlı söz ise oldukça dikkat çekti.

kako-GvAkMn4OOoRQMkqH

Esra Bilgiç'in Göndermeli İsyan Ettiği Paylaşımlar Kime?

Güzel ve başarılı oyuncu Esra Bilgiç şimdilerde kariyerinin zirvelerine ulaşmaya çalışıyor. Yer aldığoı projeler ve başarılı oyunculuk performansı ile Esra Bilgiç gündem olmaya devam ediyor. Esra Bilgiç'in hakkında çıkan kaprisli ve memnuniyetsiz haberlere isyan etmesi ise dikkat çekti. Esra Bilgiç instagram paylaşımında yalan haberler için şu sözleri kullandı; "Çamur at izi kalsın. Çok ayıp. Bu yapılan haksızlık. Rica ederim çıkan haberlere itibar etmeyin." sözlerini kullanarak hakkında çıkan haberleri yalanladı. Esra Bilgiç'in sette çıkardığı sorunların ve set çalışanlarını soğukta bekletip bekletmediği haberlerinin gerçek olup olmadığı ise henüz kanıtlanmadı.

Ekran Resmi 2021-10-31 22.42.20

Esra Bilgiç instagram hesabı: @esbilgic instagram.com/esbilgic/?hl=tr