TRT 1 ekranlarının büyük umut bağladığı Barbaroslar dizi setinden ilginç haberler geliyor. Barbaroslar dizisi reyting mücadelesine devam ederken farklı haberler de gündeme düşüyor.

TRT 1 ekranlarında büyük bir emek ile ekranlara gelen dizi “Barbaroslar” da bilindiği üzere reyting mücadelesi devam ediyor. İstenen başarı yapılan tüm değişikliklere, tüm hamlelere rağmen bir türlü yakalanamadı.

Osmanlı Devleti’nin deniz seferlerindeki efsane ismi Kızılsakal lakaplı Barbaros Hayrettin Paşa ve düğer üç kardeşinin hayatının anlatıldığı ve başrolünde Engin Altan Düzyatan’ın olduğu “Barbaroslar” dizisi reytingleri gerilemese de beklenen artış gelmedi.

Yüksek bir bütçe ile ekranlara gelen dizinin nce yönetmen sonra görüntü yönetmeni değiştirilmişti. Daha sonrasında hikâye senaryosunda ciddi değişikliklere gidilerek senaryoya yeni bir aşk dokunuşu yapılmış, yeni bir kadın karakter alınmasına umut bağlanmıştı. Bu karakter ile hikâyenin tekrar kurgulanıp Ulaş Tuna Aslantepe’nin canlandırdığı Hızır Reis’in karakterine dizide eksik görülen aşk ve romantizm ile renk getirilmeye çalışılmıştı.

5-2

Dizinin yeni umudu olan kadın karakter oyuncusu ise Meryem karakterine hayat veren, daha önce Bay Yanlış ile ekranlarda ilgi toplayan Cemre Gümeli olmuştu.

Alınan kararlar, yapılan değişiklikler bununla bitmedi çünkü reyting rekortmeni Camdaki Kız ve ikincilik için yarıştığı Bir Zamanlar Çukurova karşısında durumu biraz olsun hareket gösteren Barbaroslar dizisi beklenen başarıyı tam olarak henüz göstermiş değil.

Barbaroslar disine yeni katılan isimler kimler?

Barbaroslar dizisine son bir dokunuş olarak oyuncu kadrosunda değişiklikler yapılması kararı alındı. Gülcan Arslan ve Melis Babadağ’ın diziden ayrılmasına ve Cemre Gümeli’nin yeni oyuncu olarak kadroya girmesinin ardından sekiz yeni oyuncu daha kadroya dahil edildi.

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

1-13

TRT ekranlarının reytingleri ve dolayısı ile ekranlardaki akibeti de sorun olan dizisi Barbaroslar setine oyuncu kadrosu olarak dahil olan son isimler Aytek Şayan, Okan Şenozan, Gonca Cilasun, Özge Özkaplan, Burcu Gül Kazbek, Kaan Turgut, Serkan Ergün, Dilistan Balcı oldu.

Yeni oyunculardan özellikle usta isim Okan Şenozan diziye katılması ile çok konuşulacağa benziyor.