Aziz dizisinin Poldark dizisinden çalındığı ortaya çıkmıştı. Dizinin hayranları dizinin senaristi Eda Tezcan'ın diziyi kendi hikayesi gibi pazarlamasına tepkilerini sosyal medyadan dile getirdi. Eda Tezcan bu tepkilere nede yanıt verdi?

Show Tv'nin yeni dizisi Aziz oldukça başarılı bir seyir sergiledi. Dizi ilk bölümden itibaren ilgi çekici konusu ve karakterleri ile başarılı bulundu. Ancak dizi çalıntı çıktı!

Aziz dizisi yapım şirketi O3 Medya ve senaristi Eda Tezcan dizinin uyarlama olduğunda dair ne jenerikte nede basın açıklamasında bir bilgi vermedi. Sosyal medyada birde aksine senarist Eda Tezcan'ın kendi kalemi gibi övgüyle bahsedilmesi iddiasü tepki gördü.

Twitter'da dizinin ve oyuncuların hayranları senarist Eda Tezcan'a tepkiler varken hayranlar ikiye bölündü. Dizinin hayranlarının bir kısmı çalıntı senaryoyu kendi kalemi gibi bahssedip övgüleri toplayıp insanları aptal yerien konulmasına tepki gösterip emek hırsızlığı derken bir kısım ise esinlendiğini kabul edip tepki verenlerin orjinal dizide Efnan'a göre ikinci planda bir karkater olan Damla Sönmez hayranları tarafından olduğu iddia etti. 

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

EDA TEZCAN'DAN YANIT!

Aziz dizisi senaristi Eda Tezcan ve O3 Medya dizilerinin çalıntı olduğunun ortaya çıkmasına gelen tepkilere ne dedi?

img-2564

Aziz dizisi sneristi Eda Tezcan hala konuyla ilgili yorum yapmadı ve Aziz'in yeni fragmanını paylaştı.